Paltin Nizettii (Acer pseudoplatanus Nizettii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer pseudoplatanus Nizetti este un arbore foios cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Trunchiul este drept si se dezvolta puternic in pamant. Formeaza o coroana decorativa, bogata cu frunze. Fructele au aspect inaripat.

Detalii

RON 175

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt mari si cresc sub forma palmat-lombata cu aspect pestrit in nuante de verde inchis cu vernil-crem. In toamna frunzele primesc o nuanta de galben-vernil, caramiziu. Fiecare frunza este sustinuta de catre un petitol lung.

Artarul Nizetti se incadreaza in categoria arborilor de talie mare. La maturitate poate sa depaseasca inaltimea de 10 metri. Cresterea este medie. Iubeste foarte mult lumina, astfel plantarea lui se va face doar in zone cu mult soare. Solurile preferate sunt solurile umede, dar bine drenate. Tolereaza foarte bine poluarea atmosferica, poate fi plantat in orasele mari.

Artarul Nizetti este un arbore decorativ prin port, aspect, coroana, frunzis si culoare. Este un element deosebit pentru decorarea stradala, pentru decoruri de gradini si parcuri. Poate fi plantat ca arbore solitar sau aliniat.
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitatePeste 10 metri
Marime la livrare150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite