Salcam Japonez (Sophora japonica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Sophora japonica este un arbore care poarta denumirea de Salcamul Japonez Pletos fiind originar din Asia de Est (China si Coreea, a fost introdus ulterior in Japonia). Are frunzele cazatoare si face parte din familia Faboideae. Formeaza o coroana larga si densa cu o forma pendulara.

Detalii

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma imparipenata formate din aproximativ 7-16 foliole in nuante de verde crud iar florile au o nuanta de alb-galbui si cresc sub forma de ciorchine.

Perioada de inflorire a Salcamului Japonez este in luna august. Este un arbore care iubeste foarte mult lumina si soarele. Are o talie mare si poate sa se dezvolte la o inaltime de peste 10 metri. Este un soi rezistent la ger, seceta si la poluare si se dezvolta cel mai bine in solurile bine drenate, fertile si calcaroase.

Sophora japonica este folosit ca arbore de decor pentru amenajarea gradinilor, a spatilor verzi si a parcurilor. Se poate planta solitar, in grupuri sau pe marginea aleilor. Salcamul Japonez Pletos este un arbore decorativ prin port, flori si frunze.
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitatePeste 10 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite