Mar decorativ Red Jade (Malus Red Jade)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Malus Red Jade este un arbore cu frunzele cazatoare din categoria arborilor fructiferi care face parte din familia Rosaceae. Denumirea populara este Marul Decorativ Red Jade. Formeaza o coroana densa, pendulara.

Detalii

RON 75

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma ovata in nuante de verde inchis, lucios. Florile parfumate cresc sub forma de buchete bogate pe ramuri. Petalele florilor sunt albe cu nuante rozali.

Perioada de inflorire a Marului Decorativ este in luna aprilie si mai. Zonele in care se dezvolta cel mai bine sunt cele cu soare sau cele cu semi-umbra. Marul Red Jade este un arbore de talie mica care poate sa se dezvolte la o inaltime de 3-5 metri. Solurile preferate sunt solurile bine drenate cu umiditate medie. Totusi se adapteaza foarte usor in mai multe tipuri de soluri.

Acest soi de mar este cultivat ca arbore decorativ pentru gradini, parcuri. Este un arbore decorativ prin forma interesanta a coronei si prin florile si fructele sale. Pentru ca aspectul sau interesant sa iasa in evidenta se poate planta ca arbore solitar.
Perioada de inflorireMai
ProprietatiFructifer
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate3 - 5 metri
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite