Paltin Brilliantissimum (Acer pseudoplatanus Brilliantissimum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer pseudoplatanus Brilliantissimum este un arbore foios cu frunzele cazatoare care face parte din familia Sapindaceae. Trunchiul este drept si puternic. Scoarta copacului la maturitate devine solzuroasa in nuante de gri-maroniu. Formeaza o coroana densa si bogata cu aspect piramidal.

Detalii

RON 194.5

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt mari si cresc sub forma palmat-lombata. In functie de anotimp frunzele primesc diferite nuante de la verde inchis la roz-portocaliu sau galben-vernil.

Artarul Brilliantissimum face parte din categoria arborilor de talie mare. La maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime ce depaseste cu usurinta 10 metri. Cresterea este lenta spre medie. Zonele de plantare preferate sunt locurile cu multa lumina si mult soare dar se dezvolta foarte bine si in locuri cu semi-umbra. Prefera solurile umede dar cu un drenaj bun.

Artarul Brilliantissimum este un arbore ornamental potrivit pentru decorarea gradinilor, parcurilor dar si pentru decoruri stradale. Frumusetea Artarului Brilliantissimum este scoasa in evidenta prin port, aspect, coroana, frunzis si culoare. Se planteaza solitar, aliniat pe pajisti, pe langa cladiri sau in ronduri.
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitatePeste 10 metri
Marime la livrare150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite