Caprifoi 'American Beauty' (Lonicera heckrottii 'American Beauty)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Lonicera heckrottii 'American Beauty' este o planta urcatoare cunoscuta sub denumirea de Caprifoi. Este o planta care face parte din familia Caprifoliaceae. Sunt cunoscute aproximativ 180 de specii de Caprifoi. Cea mai cunoscuta specie este Caprifoiul Lonicera.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au forma ovala cu o lungime de 1-10 centimetri. Caprifoiul American Beauty este un soi mai rar. Florile sale deosebite sunt parfumate in nuante de rosu inchis-galbui. Floarea are aproximativ 4 centimetri si creste sub forma tubulara.


Perioada de inflorire a Caprifoiului este in lunile Iunie-Septembrie. Caprifoiul 'American beauty' poate ajunge la o inaltime de 2-4 metri. Planta are nevoie de sprijin: copaci, ziduri, pergole pentru a se putea dezvolta si pentru a creste in inaltime.


Caprifoiul American Beauty prefera locurile cu mult soare, dar se dezvolta bine si in locurile cu semiumbra. Caprifoiul prefera solurile umede si bine drenate.

Caprifoiul American Beauty este o planta deosebit de atragatoare, care cu siguranta va oferi o imagine impresionanta gradinii. Poate fi plantata pentru a imbraca peretii cladirilor, zidurile sau gardurile. Va arata minunat daca este plantata pentru pergole.

Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite