Luleaua turcului Flava (Campsis radicans Flava)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Campsis radicans Flava este o planta cataratoare cu flori care face parte din familia Bignoniaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Luleaua Turcului Flava. Tulpinile sunt puternice iar frunzele cresc in perechi cu aspect penat in nuante de verde inchis. Planta creste si se intinde ca o vita de vie.

Detalii

RON 59.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Are o crestere usoara. Florile sunt mari si cresc cu sub forma de trompeta in nuante de galben intens. Luleaua Turcului Flava are o perioada lunga de inflorire. Aceasta incepe din luna iulie si tine pana in septembrie. Creste cel mai bine daca se planteaza in zonele cu mult soare unde poate sa se intinda la o lungime de 7-9 metri. Este foarte rezistenta la temperaturile caniculare si se dezvolta cel mai bine in soluri bine drenate.

Campsis radicans Flava este o planta cataratoare decorativa de gradina. Florile ii ofera un aspect exotic, foarte apreciat. Se poate planta in diverse tipuri de gradini si poate fi antrenata pe spaliere, pergole. De asemenea este o alegere ideala pe langa garduri sau pe peretii cladirilor.
Perioada de inflorire Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite