Clematita Rouge Cardinal (Clematis Rouge Cardinal)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Rouge Cardinal este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Ranunculaceae. Creste usor si se ramifica puternic. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde crud. Florile sunt mari, deschise formate din 6 petale in nuante de rosu-visiniu intens si cu interiorul alb. Petalele au aspect catifelat.

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Clematita Rouge Cardinal are o perioada lunga de inflorire. Prima inflorire incepe din luna iunie si tine pana in luna septembrie. Zonele preferate de plantare sunt in locuri cu multa lumina si mult soare dar poate fi sadita si in zone cu semi-umbra. Tolereaza mai multe tipuri de soluri dar se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in cele bine drenate, fertile si cu o umiditate medie. Are o rezistenta foarte buna la temperaturile scazute si la poluarea mediului.

Clematita Rouge Cardinal este o planta decorativa de gradina prin frunze si flori. Ea are nevoie de sustinere si se utilizeaza ca planta de decor in aranjamente de gradini si parcuri. Aceast soi poate fi plantat pe ziduri, garduri, pe spaliere si bolte. Se utilizeaza pentru a imbraca peretii cladirilor si a foisoarele din gradina.
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite