Clematita Tetrarose (Clematis Tetrarose)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Tetrarose este o planta urcatoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se dezvota puternic in frunzis si flori. Ramurile si tulpinile au o nuanta rosiatica. Frunzele cresc sub forma ovala cu margini crestate in nuante de verde-rosiatic. Florile sunt mari, deschise formate din 4 petale in nuante de roz-mov deschis cu interiorul galben.

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Perioda de inflorire incepe in anotimpul de primavara in lunile aprilie si mai. Planta iubeste zonele deschise cu multa lumina si mult soare, dar poate fi plantata si in zone cu semi-umbra. Tolereaza mai multe tipuri de soluri, insa prefera solurile bine drenate si fertile cu o umiditate medie. Are o rezistenta ridicata la poluarea atmosferica din orasele mari, aglomerate.

Clematita Tetrarose este o planta decorativa prin frunze si flori. Ca si celelalte soiuri de Clematis, are nevoie de sustinere pentru a se putea intinde si dezvolta bine. Se planteaza in aranjamente de gradini si de parcuri. Este un element decorativ potrivit pentru gradinile cu spatiu restrans. Ofera imagini spectaculoase daca se planteaza pe boltele de la intrarea in gradina si se poate utiliza cu succes ca aranjament pentru zidurile casei sau pentru a imbraca gardurile gradinii. 
Perioada de inflorireAprilie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite