Clematita Ville de Lyon (Clematis Ville de Lyon)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Ville de Lyon este o planta urcatoare decorativa prin flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta, se ramifica si se dezvolta puternic. Tulpinile au nuante maronii-rosiatice. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala in nuante de verde crud.

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, deschise, formate din 6 petale in nuante de roz. Petalele au marginile conturate cu nuante de roz-intens inchis.

Clematita Ville de Lyon are o perioada de inflorire lunga, prima inflorire incepe in luna iulie si tine pana la sfarsitul lunii septembrie. Planta se dezvolta cel mai bine daca se planteaza in zonele luminate cu mult soare dar se poate planta si in zone cu semi-umbra. Solurile preferate sunt bine drenate si fertile cu o umiditate medie constanta. Tolereaza foarte bine zonele cu aerul poluat.

Clematita Ville de Lyon este o planta decorativa prin port, frunzis si flori. Planta se dezvolta si creste frumos daca se antreneaza pe suporturi. Se utilizeaza in aranjamente de gradini si parcuri. Este un element decorativ potrivit pentru gradinile cu dimensiuni reduse. Se planteaza pe langa garduri, ziduri, pe bolte, spaliere si peretii cladirilor.
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireSeptembrie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite