Glicina Roz (Wisteria sinensis Rosea)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Wisteria sinensis Rosea este o planta cataratoare decorativa care face parte din familia Papilionaceelor. Este cunoscuta sub denumirea de Glicina Rosea. Creste si se ramifica foarte usor avand tulpinile lemnoase care se pot dezvolta puternic sub forma de trunchi.

Detalii

RON 64.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde intens, inchis. Florile cresc sub forma de ciorchine mari, uriase in nuante de roz deschis. Florile sunt usor parfumate.

Glicina Roz se dezvolta cel mai bine in zonele cu multa lumina si mult soare. Are o crestere usoara. Perioada de inflorire este in luna mai. Prefera solurile fertile, bogate, bine drenate cu o umiditate medie si tolereaza foarte bine poluarea aerului si eventuale atacuri daunatoare.

Wisteria sinensis Rosea este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si flori parfumate. Este un element decorativ potrivit pentru orice tip de gradina. Glicina se poate antrena sa creasca pe langa terase, foisoare, spaliere sau pergole. Poate fi plantata pe langa ziduri, garduri si peretii cladirilor.
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite