Clematita Multi Blue (Clematis Multi Blue)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Multi Blue este o planta urcatoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se ramifica foarte dens si bogat. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma oval-lanceolata in nuante de verde crud. 

Detalii

RON 49.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt mari, deschise, cu aspect dublu. Sunt formate din 6 petale mai mari, ovale in nuante de albastru intens. Interiorul florii este deosebit de interesant. In perioada de inflorire planta devine incarcata puternic cu flori.

Clematita Multi Blue se dezvolta si creste usor. Are o perioada lunga de inflorire. Prima inflorire incepe cu prima luna din vara in iunie si tine pana la sfarsitul lunii septembrie. Se dezvolta cel mai bine in zonele cu multa lumina si soare, dar tolereaza bine si zonele cu semi-umbra. Planta are nevoie de sprijin ca sa creasca si sa se dezvolte bine. Prefera solurile fertile cu un drenaj bun si cu o umiditate medie. Tolereaza foarte bine poluarea atmosferica din orasele mari.

Clematita Multi Blue este o planta decorativa prin frunze, flori si culoare. Este o planta demna pentru amenajarea gradinilor cu un aspect elegant. Se utilizeaza pentru decorarea si imbracarea gardurilor, peluzelor, a zidurilor si a foisoarelor. Se poate planta pe langa spaliere, bolte si arbori.
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite