Glicina Alba (Wisteria sinensis Alba)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Wisteria sinensis Alba este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Papilionaceelor. Denumirea populara a acestei plante este Glicina Alba. Se ramifica puternic iar in perioada de inflorire devine extrem de decorativa. Creste sun forma de vita sau liana.

Detalii

RON 59.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Tulpinile sunt lemnoase si cresc puternic. Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde inchis iar florile cresc sub forma de ciorchine uriase in nuante de alb.

Glicina Alba iubeste forte multa lumina. Plantare se recomanda a se realiza doar in zone cu mult soare. Perioada de inflorire este in lunile mai si iunie. Creste si se dezvolta usor, se dezvolta cel mai bine in soluri acide, fertile si bine drenate cu o umiditate medie. Tolereaza foarte bine poluarea atmosferica din orasele mari.

Wisteria sinensis Alba este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si flori. Se planteaza in decoruri peisagistice de gradini si parcuri. Planta ofera o imagine impresionanta de cascada cu flori. Poate fi plantata pe langa ziduri, garduri sau peretii caldirilor.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite