Iedera Europeana Dentata Variegata (Hedera colchica 'Dentata Variegata')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hedera colchica 'Dentata Variegata' este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Araliaceae. Creste si se dezvolta puternic prin frunzis. Planta este cunoscuta sub denumirea de Iedera Europeana Dentata Variegata. Frunzele sunt vesnic verzi de marime mijlocie, cresc sub forma ovala cu marginile usor zimtate.

Detalii

RON 22

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au aspect pestrit in nuante de verde inchis cu crem. Florile sunt mici in nuante galbene, ele nu au o importanta majora decorativa.

Iedera europeana Dentata Variegata creste sub forma de liana. Planta are nevoie de sustinere petru a se intinde. Iedera europeana nu este pretentioasa fata de zonele de plantare, astfel se poate planta cu usurinta si in zonele insorite dar si in zone umbrite. Solurile in care se dezvolta foarte bine sunt fertile, bogate, acide sau alcaline. Tolereaza foarte bine mediile poluate si temperaturile scazute.

Hedera colchica Dentata Variegata este o planta decorativa prin aspect, frunzis si culoare. Cu ajutorul iederii se pot realiza numeroase decoruri de gradina indiferent de tipul si dimensiunea acesteia. Poate fi plantata ca acoperitoare de ziduri, spaliere sau cladiri. Se poate planta pe langa arbori si copaci inalti sau pe garduri. Pentru decoruri interesante pentru terase si foisoare, iedera se poate planta in cosulete suspendate.
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaUmbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite