Clematita Nelly Moser (Clematis Nelly Moser)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Nelly Moser este o planta cataratoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si se dezvolta dens. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si deschise formate din 8 petale in nuante de roz deschis. 

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Fiecare petala are pe interior o dunga lata intr-o culoare de roz inchis. Florile impodobesc planta puternic.

Clematita Nelly Moser infloreste la inceputul verii, in lunile mai si iunie. Planta iubeste lumina si soarele dar poate fi sadita si in zone cu semi-umbra dar indiferent de pozitionare, aceasta are nevoie de structura pentru sprijin. Tolereaza foarte bine mai multe tipuri de soluri, insa se dezvolta mult mai bine in soluri fertile, bine drenate cu o umiditate medie constanta. Nu necesita taiere si tundere. Rezista la poluarea aerului din orasele mari.

Clematis Nelly Moser este o planta decorativa prin frunzis, flori si culoare. Este o planta ornamentala potrivita pentru gradinile mici sau pentru locuitorii care nu au o gradina. Planta se poate planta pe langa zidurile caselor si a cladirilor, pe garduri si pe langa copaci si arbori. Pentru imagini spectaculoase pline de culoare se poate planta pe bolte si spaliere.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite