Iedera Glodheart (Hedera helix Goldheart)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hedera helix Goldheart este o planta cataratoare decorativa cu frunzisul vesnic verde care face parte din familia Araliaceae. Denumirea comuna a plantei este Iedera Goldheart. Creste dens in frunzis, se intinde sub forma de liana iar tulpinile ei sunt lemnoase, rezistente si puternice. 

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat lombata. Frunzele au aspect patat, pestrit extrem de decorativ in nuante de verde inchis cu nuante de crem-vernil spre autiu catre mijloc.

Iedera Goldheart creste si se intinde usor pe orice suport. Se dezvolta foarte bine in orice zona, poate fi plantata in locuri cu multa lumina, cu semi-umbra si chiar in zone umbrite. Solurile preferate sunt cele fertile si bine drenate iar acest soi de iedera are o rezistenta mare la perioadele de seceta si la poluarea atmosferica.

Hedera helix Goldheart este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si culoarea persistenta. Se planteaza in decoruri de gradini si parcuri. Este o planta ornamentala potrivita pentru decorarea gradinilor mici. Iedera se poate planta pentru a decora si imbraca pereti cladirilor si ai zidurilor. Poate fi plantata pe garduri, pe bolte si de jur imprejurul foisoarelor.
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaUmbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite