Clematita tibetana tangutica (Clematis tibetana tangutica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis tibetana tangutica este o planta urcatoare ce face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si dens, dezvoltarea sa este usoara. Frunzele cresc sub forma hastata (varf de lance) in nuante de verde inchis. Florile au aspect de clopotel, cu petalele lasate.

Detalii

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt formate din 4 petale in nuante de galben intens. In perioada de inflorire, planta este impodobita puternic cu flori.

Clematita Tibetana infloreste in lunile mai si iunie. Planta are nevoie de sustinere pentru a creste in inaltime. Este o planta iubitoare de lumina, insa se poate planta si in zonele cu semi-umbra. Tolereaza mai multe tipuri de soluri dar se dezvolta mult mai bine in cele bine drenate si fertile. Este o planta rezistenta la poluarea atmosferica.

Clematis tibetana tangutica este o planta decorativa prin frunze si flori. Se utilizeaza in amenajari exterioare, in gradini si parcuri. Se planteaza solitar pe langa ziduri sau garduri. Poate fi antrenata sa se dezvolte si sa creasca pe foisoare si bolte.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireMai
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite