Clematita The President (Clematis The President)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis The President este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Ranunculaceae. Creste usor, se dezvolta si se ramifica puternic. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis cu aspect semi-lucios. Florile sunt mari si deschise sub forma de stea. Florile sunt formate din 8 petale in nuante de albastru, mov intens.  

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Clematita The President este o planta urcatoare de dimensiuni medii. Locurile potrivite pentru plantare sunt in zonele deschise cu multa lumina, insa se poate planta si in zone cu semi-umbra. Solurile preferate sunt fertile si bine drenate cu o umiditate medie constanta. Perioada de inflorire este lunga, incepand din luna mai pana la sfarsitul lunii August.

Clematis The President este o planta decorativa prin port, frunze si flori. Planta are nevoie de sustinere pentru a se putea intinde si dezvolta armonios. Se planteaza in aranjamente decorative pentru gardini si parcuri. In gradina se planteaza pe langa ziduri, garduri, pe peretii cladirilor, pe bolte si spaliere.
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite