Hortensie urcatoare (Hydrangea anomala ssp.petiolaris)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hydrangea anomala ssp. petiolaris este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Hydrangeaceae. Este cunoscuta sub denumirea de Hortensie urcatoare. Creste si se ramifica foarte usor si devine densa in frunzis si flori.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala cu baza in forma de inima in nuante verzi cu aspect semi-lucios. Florile sunt albe si usor parfumate.

Hortensia urcatoare infloreste vara in luna iunie. Nu este o planta pretentioasa fata de zone si locul de plantare. Creste si se dezvolta foarte bine si in zonele insorite, dar si in cele cu umbra. Prefera solurile fertile, bogate si bine drenate cu o umiditate medie. Are o toleranta ridicata la perioadele de seceta, solurile uscate, lutoase si la daunatori.

Hydrangea anomala ssp. petiolaris este o planta decorativa prin port, frunzis si flori. Planta are nevoie de sprijin pentru a se dezvolta si pentru a creste usor. Se utilizeaza in decoruri de gradini si parcuri. Se planteaza pe ziduri, garduri, pe langa arbori si copaci. Poate fi plantata si ca acoperitoare de sol pentru a decora zonele cu umbra din gradina.
Perioada de inflorire Iunie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra, Umbra
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite