Iedera Comuna (Hedera helix)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hedera helix este o planta urcatore decorativa pentru gradina care face parte din familia Araliaceae. Se dezvolta si creste usor pe orice suport. Tulpinele sunt puternice si rezistente in nuante maro. Frunzele cresc sub forma palmat lombata in nuante de verde inchis. Frunzele tinere sunt in nuante deschise de verde crud.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Iedera Comuna creste lunga si densa sub forma de liana. Nu este o planta pretentioasa in ce priveste zona de plantare. Se poate planta in diferite locuri, atat in zonele luminate cat si in cele cu umbra. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt fertile si bine drenate. Are rezistenta ridicata la temperaturi scazute si la poluarea atmosferica din orasele mari.

Iedera Comuna este o planta decorativa prin port, aspect, frunzis si culoare. Este o planta urcatoare cu frunzisul vesnic verde indiferent de anotimpul anului. Se intinde usor pe orice obiect de sustinere. Pentru ca gradina sa primeasca un aer usor misterios iedera este planta perfecta pentru decoruri inedite. Poate fi plantata pe ziduri, pe langa arbori si copaci si pe peretii cladirilor.
Conditii de luminaUmbra
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite