Clematita Dr Ruppel (Clematis Dr Ruppel)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Dr. Ruppel este o planta decorativa cataratoare cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Se dezvolta dens si ramificat. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis iar florile sunt mari, deschise formate din 8 petale.

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Petalele sunt in nuante de roz, fiecare petala are o dunga pe interior intr-o nuanta de roz inchis. Clematita Dr Ruppel infloreste in lunile mai si iunie. Creste si se dezvolta usor, prefera locurile insorite dar se dezvolta bine si daca se planteaza in zone cu semi-umbra. Nu este pretentioasa fata de soluri, insa le prefera pe cele bine drenate cu o umiditate medie. Tolereaza foarte bine poluarea atmosferica si temperaturile scazute.

Clematis Dr Ruppel este o planta decorativa prin flori, frunze si culoare. Planta are nevoie de sustinere pentru a se dezvolta armonios. Se utilizeaza pentru decoruri de gradini si de parcuri. Poate fi plantata pe langa cladiri sau ziduri si garduri care pot fi mascate. Ofera imagini minunate daca se planteaza pe langa foisoare sau pe spalierele de la intrarea in gradina.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite