Clematita Jackmanii (Clematis Jackmanii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Clematis Jackmanii este o planta decorativa cu flori care se incadreaza in categoria plantelor urcatoare. Aceasta face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si se dezvolta dens in frunzis si flori. 

Detalii

RON 48.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt mari, deschise formate din 4 petale in nuante de violet inchis sau albastru-movaliu. In perioada de inflorire planta devine foarte incarcata cu flori oferind un peisaj decorativ uimitor.

Clematita Jackmanii infloreste in lunile de vara, in iulie si august. Planta iubeste zonele cu multa lumina si mult soare dar se poate planta si in zone cu semi-umbra. Este o planta cataratoare ce are nevoie de sustinere pentru a se dezvolta armonios. Tolereaza foarte bine mai multe tipuri de soluri, insa se dezvolta cel mai bine in cele fertile si bine drenate cu o umiditate medie. Este o planta potrivita pentru decorarea gradinilor de dimensiuni mici. Pentru peisaje umitoare desprinse din poveste se poate planta pe langa stalpi si felinare inalte sau pe bolta de la intrarea in gradina si de jur imprejurul foisorului.

Clematis Jackmanii este o planta urcatoare decorativa prin port, frunzis, flori si culoare. Este o floare cataratoare potrivita pentru decorarea zidurilor si peretilor cladirilor. Poate fi plantata pe langa arbori si copaci sau pe langa garduri.
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSemi-umbra
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite