Vita de vie Alba de vin Feteasca Regala (Vitis vinifera Feteasca Regala)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Feteasca Regala este un soi bun de vita de vie pentru vinuri superiore. Este un soi romansec foarte apreciat atat in tara cat si in strainatate. Frunzele acestuia cresc sub forma palmat-lombata de marime mijlocie in nuante de verde deschis iar fructul se numeste strugure si creste sub forma de ciorchine.

Detalii

  • cu radacina

Adauga la lista de dorinte

Boabele de struguri sunt mici si au o forma sferica, cu o pielita subtire in nuante de verde galbui. Boabele au aspect brumat si cresc mai ramificat in ciorchine. Miezul este zemos cu un gust placut si aromat.

Feteasca Regala prefera zonele de plantare in locuri cu mult soare pentru a se dezvolta armonios. Este un soi tarziu, fructele ajungand la maturitate in lunile septembrie si octombrie. Acest soi tolereaza foarte bine orice tip de sol atata timp cat umiditatea este medie. Este rezistenta la ger dar sensibila la seceta.

Feteasca Regala este un soi de vita de vie romaneasca considerat unul dintre cele mai viguroase. Vinul obtinut din struguri este de calitate superioara cu o aroma specifica soiului.
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Perioada de coacere Octombrie, Septembrie
Marime la livrare cu radacina Ghid Dimensiuni

Produse inrudite