Vita de vie Rosie de vin Cabernet Sovignon (Vitis vinifera Cabernet Sovignon)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cabernet Sauvignon este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin, facand parte din familia Vitaceae. Este un soi originar din Franta insa in prezent este cultivat pe scara larga pana si in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda.

Detalii

RON 15

  • cu radacina

Adauga la lista de dorinte

Frunza are o marime mijlocie cu o forma palmat-lombata in nuante de verde inchis iar Fructele cresc sub forma de ciorchine. Boabele de struguri sunt mici, sferice iar coaja lor este groasa in nuante de albastru-negricios acoperita cu un strat subtire de purina. Pulpa este zemoasa si are un gust aromat, franc.

Viat de vie Cabernet Sauvignon se planteaza in zonele cu mult soare unde fructele ajung la maturitate si se coc in luna octombrie. Este un soi rezistent la seceta care prefera solurile fertile cu o umiditate medie.

Cabernet Sovignon este un soi de vita nobila. Din struguri se obtin vinuri rosii de inalta calitate. Este un soi de vigoare mare, unul dintre cele mai indragite si cultivate cand vine vorba de vita de vie rosie de vin.
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Perioada de coacere Octombrie
Marime la livrare cu radacina Ghid Dimensiuni

Produse inrudite