Vita de vie Rosie de vin Feteasca Neagra (Vitis vinifera Feteasca Neagra)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Feteasca Neagra este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin facand parte din familia Vitaceae. Este un soi vechi de pe meleagurile noastre cultivat cu precadere in podgoriile din Moldova si Muntenia.

Detalii

RON 15

  • cu radacina

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-lombata in nuante de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine care pot ajunge la o greutate de 200-250 de grame. Boabele de struguri sunt mici spre mijlocii si au o forma sferica. Coaja lor este groasa, in nuante de albastru-negricios cu un strat de purina. Pulpa este zemoasa cu un gust franc.

Feteasca Neagra prefera locurile de plantare in zonele cu mult soare unde fructele se coc si ajung la maturitate in luna septembrie. Acest soi rezista foarte bine la seceta insa este putin mai sensibil la inghet.

Feteasca Neagra este un soi autohton de vita nobila. Din fructe se realizeaza vinuri rosii de inalta calitate cu arome placute. Vinul obtinut poate fi sec sau demisec sau dulce cu un continut alcoolic de aproximativ 12%. Este un soi de vigoare medie.
Proprietati Fructifer
Conditii de lumina Soare
Perioada de coacere Septembrie
Marime la livrare cu radacina Ghid Dimensiuni

Produse inrudite