Vita de vie  Exista 33 produse.

pe pagina
Vita de vie Neagra de masa Muscat de Hamburg
(Vitis vinifera Muscat de Hamburg)

Muscat de Hamburg este un soi de vita de vie nobila care face parte din categoria strugurilor negri de masa. Este foarte apreciat si foarte cunoscut. Frunzele au o marime mijlocie-mare si cresc sub forma palmat-lombata in nuante de verde deschis cu aspect scamos pe partea inferioara.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Neagra de masa Napoca
(Vitis vinifera Napoca)

Napoca este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor de masa, din familia Vitaceae. Este un soi hibrid romanesc. Frunzele acestuia au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-lombata in nuante de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Neagra de masa Moldova
(Vitis vinifera Moldova)

Moldova este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor negri de masa si face parte din familia Vitaceae. Este originar din Republica Moldova. Frunzele acestuia sunt mari si cresc sub forma palmata in nuante verzui iar fructele cresc in ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Neagra de masa Prima
(Vitis vinifera Prima)

Prima este un soi de vita de vie din categoria strugurilor negri neagra de masa, face parte din familia Vitaceae. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-lombata intr-o culoare de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Neagra de masa Suvenir
(Vitis vinifera Suvenir)

Suvenir este un soi de vita de vie din categoria strugurilor negri de masa, face parte din familia Vitaceae. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma palmat-lombata in naunte de verde deschis iar boabele de struguri sunt mari cu un aspect interesant sub forma conica. Ele cresc foarte dens pe ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de masa Cardinal
(Vitis vinifera Cardinal)

Cardinal este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de masa si face parte din familia Vitaceae. Acest soi este originar din Statele Unite ale Americii, are frunzele mari ce cresc sub forma palmat-lombata si fructele ce cresc in ciorchine de marime medie.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de masa Chasselas Rose
(Vitis vinifera Chasselas Rose)

Chasselas Rose este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de masa, facand parte din familia Vitaceae. Este un soi originar din Franta ce are frunzele de o marime mijlocie care cresc sub forma palmat-lombata cu marginile putin incovoiate spre partea inferioara.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de vin Pinot Noir
(Vitis vinifera Pinot Noir)

Pinot Noir este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin, parte din familia Vitaceae. Acest soi este originar din Franta. Frunzele au o marime mijlocie cu o forma palmat-rotunda in nuante de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de vin Feteasca Neagra
(Vitis vinifera Feteasca Neagra)

Feteasca Neagra este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin facand parte din familia Vitaceae. Este un soi vechi de pe meleagurile noastre cultivat cu precadere in podgoriile din Moldova si Muntenia.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de vin Medina
(Vitis vinifera Medina)

Medina este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin. Vita creste sub forma de liana si face parte din familia Vitaceae. Frunzele sunt mijlocii si cresc sub forma palmat-lombata in nuante de verde inchis iar fructele cresc in ciorchine mari.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de vin Merlot
(Vitis vinifera Merlot)

Merlot este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin, creste si se intinde sub forma de liana si face parte din familia Vitaceae. Este un soi francez ca origine insa acum este unul dintre cele mai cultivate in intreaga lume.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Vita de vie Rosie de vin Cabernet Sovignon
(Vitis vinifera Cabernet Sovignon)

Cabernet Sauvignon este un soi de vita de vie care face parte din categoria strugurilor rosii de vin, facand parte din familia Vitaceae. Este un soi originar din Franta insa in prezent este cultivat pe scara larga pana si in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-33 din 33 de articole

Vita de vie este singura sursa a vinului nobil.

Vita de vie este o planta ce face parte din familia Vitaceae. Aceasta creste asemenea unei liane ajungand pana la o lungime de 35 de metri. Modelul frunzelor este deosebit, de tip palmat-lobat. Vita de vie face fructe sub forma de boabe care se dezvolta impreuna si care formeaza un ciorchine de strugure. Fructele sunt verzi iar cand s-au copt capata o culoare alb-galbui, rosu sau violet inchis. Din loc in loc pe aceasta planta apar si carcei care ii ofera un aspect interesant.

Vita de vie este o planta care se cultiva pentru rodul ei. Rodul vitei de vie se poate consuma proaspat sau din el se poate face bine cunoscuta si mult apreciata bautura, vinul. Fiecare vin are un gust si o aroma deosebita, unica iar acest lucru se datoreaza soiului de struguri din care face parte vita.

In magazinul nostru online poti descoperi cele mai minunate si delicioase soiuri de vita de vie. Intra acum in podgoria noastra si delecteaza-ti simturile alegand soiul pe care il preferi pentru a-l planta in gradina sau livada ta. Soiurile de vita de vie din magazinul nostru online sunt soiuri nobile de calitate.

Vita de vie poate fi cultivata si pe arii de pamant foarte intinse cum sunt podgoriile cele mai renumite din intreaga lume. Daca tu nu detii un teren atat de mare, nu fi trist pentru ca si tu poti creste aceasta delicioasa planta chiar in curtea casei tale. Vita de vie poate fi plantata usor alaturi de florile din gradina. Pentru ca ea sa se dezvolte puternic si sa te bucuri de rodul ei va trebui sa o plantezi pe spalieri sau cadre metalice.

Pentru o primire cu totul deosebita a fiecarui invitat care paseste in curtea ta, noi te sfatium sa amenajezi o cupola la intrarea curtii tale pe care va creste soiul cel mai bun de vita de vie. Cand fructele s-au copt este mai mult decat o placere sa stai sub cupola bogat impodobita de ciorchinele luminate de razele calde ale soarelui. O placere si o satisfactie sa vezi cum grija ta fata de aceasta minunata planta a dat in sfarsit un rod bun.

Ce placut si parfumat este sa simti de la fereastra ta mirosul copt al strugurilor si ce imagine minunata sa privesti cu mare atentie boabele stralucitoare de struguri ce sunt presarate cu picaturile proaspete de roua diminetii. Vita de vie poate fi plantata si in fata casei tale. Deoarece ea este o planta cataratoare, va creste foarte armonios pe zidul casei sau al cladirii in care locuiesti.

Cand plantezi vita de vie tine cont ca aceasta planta are nevoie de lumina si caldura pentru a se putea dezvolta si pentru ca rodul sa se coaca cat mai bine. Spatiul ideal pentru a creste bine si pentru a avea in permanenta lumina si caldura de la soare este plantarea acesteia pe case, ziduri, spaliere.

Doresti sa gusti din vinul cel mai nobil? Magazinul nostru este locul ideal unde poti sa alegi cele mai bune soiuri de vita regala.

Intra in gradina noastra online si bucura-te de frumusetea plantelor si fructelor noastre.