Trandafir teahibrid Mister Lincoln (Rosa Hybrid Tea Mister Lincoln)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Hybrid Tea Mister Lincoln este un soi de trandafir care face parte din categoria teahibrizi. Florile sunt mari, usor parfumate cu un aspect catifelat in nuante de rosu purpuriu. Florile sunt formate din aproximativ 35 de petale.Tulpina este lunga sub forma de sulita. Frunzele sunt mate intr-o culoare de verde inchis.

Detalii

RON 20.75

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Trandafirul Teahibrid Mister Lincoln are o perioada lunga de inflorire, primele flori apar in luna iunie si infloreste in repetate randuri pana in luna noiembrie. Trandafirul Mister Lincoln la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime de 50-100 de centimetri.

Locurile preferate de plantare sunt cele cu multa lumina si soare. Este un trandafir rezistent la temperaturi scazute si la boli. Solurile in care se dezvolta cel mai bine sunt solurile bine drenate cu o umiditate medie.

Trandafirul Teahibrid Mister Lincoln este o planta foarte apreciata de gradinari si de iubitorii de trandafiri datorita florilor sale mari, cu aspect catifelat. Trandafirul poate fi plantat in orice tip de gradina. Este foarte des folosit la aranjamente florale si pentru formarea celor mai deosebite buchete.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite