Trandafir floribunda Foc de Tabara (Rosa Floribunda Campfire)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Floribunda Campfire este o o specie de trandafir cunoscuta sub denumirea populara "Foc de Tabara". Trandafirul face parte din familia Rosaceae. Denumirea acestui trandafir vine de la o pictura celebra a unui artist Canadian (Tom Thomson) si datorita culorilor sale vibrante.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Florile sunt duble, usor parfumate, formate din 20 de petale. Ele pot fi in nuante de roz, portocaliu si galben sau in combinatie. Perioada de inflorire a trandafirului este lunga incepand din luna Iulie si pana in luna Noiembrie in cazul unei toamne blanzi. Tulpina este neteda, din loc in loc are spini scurti. Frunzele sunt lucioase in nuante de verde inchis.

La maturitate trandafirul Campfire poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 50-100 centimetri.Trandafirul Campfire este considerat ca find cel mai rezistent trandafir la daunatori, boli si la temperaturile scazute. Locurile pentru plantarea trandafirului sunt cele cu mult soare si multa lumina. Solurile preferate sunt cele bine drenate dar se adapteaza foarte usor in aproape orice tip de sol.

Trandafirul Campfire este o planta foarte decorativa pentru gradini, parcuri si spatii verzi. Frumusetea florilor sale bogate va oferi peisaje uimitoare pe o perioada lunga de timp pana la sfarsitul toamnei.

Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireNoiembrie
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireOctombrie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite