Trandafir teahibrid Ingrid Bergman (Rosa Hybrid Tea Ingrid Bergman)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Hybrid Tea Ingrid Bergman este un soi de trandafir care face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Acesta are florile mari si usor parfumate. Petalele au un aspect catifelat in nuante de rosu cardinal. Florile sunt formate din aproximativ 30-40 de petale.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele sunt semi-lucioase intr-o culoare de verde inchis. Trandafirul formeaza tufisuri bogate. Perioada de inflorire a trandafirului teahibrid Ingrid Bergman este lunga, incepe sa infloreasca din luna iunie pana in luna noiembrie in anii cu toamna blanda. La maturitate poate atinge o inaltime de 50-100 de centimetri.

Trandafirul Ingrid Bergman prefera locurile insorite cu multa lumina. Acest soi de trandafir este rezistent la temperaturile scazute, boli si daunatori. Solurile preferate sunt cele bine drenate cu o umiditate medie.

Trandafirul teahibrid Ingrid Bergman este foarte decorativ prin florile sale catifelate. El poate fi plantat in toate tipurile de gradini si in spatii verzi. Trandafirul ofera un decor deosebit teraselor daca este plantat in jardinere mari.

Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireNoiembrie
Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireOctombrie
Perioada de inflorireIulie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite