Trandafir floribunda Nina Weinbull (Rosa Floribunda Nina Weinbull)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Rosa Floribunda Nina Weinbull - acest soi de trandafir face parte din categoria floribunda. Florile sunt bogate, in nuante de rosu intens. Florile sunt formate din aproximativ 25 de petale. Frunzele sunt lucioase intr-o nuanta de verde inchis.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Ca si la celelalte soiuri de trandafiri din categoria floribunda, perioada de inflorire este lunga incepand cu luna Iunie pana in luna Noiembrie.

La maturitate trandafirul poate sa ajunga la o inaltime de 50-100 de centimetri. Trandafirul Nina Weinbull este rezistent la temperaturile scazute, la daunatori si boli.

Locurile pentru plantarea trandafirului Nina Weinbull sunt cele cu mult soare. In ceea ce priveste solul, nu este un trandafir pretentios, se dezvolta foarte bine in orice tip de sol.

Trandafirul Nina Weinbull este un trandafir foarte popular pentru decorarea gradinilor si spatiilor verzi deoarece acest tip de trandafir nu are nevoie de ingrijiri deosebite. Trandafirul Nina Weinbull poate fi plantat si in ghivece mari pentru decorarea balcoanelor si a teraselor.

Perioada de inflorireIunie
Perioada de inflorireAugust
Perioada de inflorireOctombrie
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireSeptembrie
Perioada de inflorireNoiembrie
Conditii de luminaSoare
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite