Trandafiri  Exista 61 produse.

pe pagina
Trandafir teahibrid Osiria
(Rosa Hybrid Tea Osiria)

Rosa Hybrid Tea Osiria este un soi de trandafir care face parte din categoria teahibrizi. Florile au aspect catifelat si sunt in doua culori: rosu visiniu cu alb. Floarea poate avea un aspect dungat sau cu nuanta rosie aprinsa spre exteriorul petalelor si in interior nuante alb, alb-galbui. Frunzele sunt lucioase in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Mister Lincoln
(Rosa Hybrid Tea Mister Lincoln)

Rosa Hybrid Tea Mister Lincoln este un soi de trandafir care face parte din categoria teahibrizi. Florile sunt mari, usor parfumate cu un aspect catifelat in nuante de rosu purpuriu. Florile sunt formate din aproximativ 35 de petale.Tulpina este lunga sub forma de sulita. Frunzele sunt mate intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Golden Parfume
(Rosa Hybrid Tea Golden Parfume)

Rosa Hybrid Tea Golden Parfume este un soi care face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Pe tulpina sa pot creste pana la 5 flori. Florile sunt mari intr-o nuanta de galben. Culoare este mult mai intensa in interiorul florilor, iar spre exterior culoare este mai pala.

Trandafir teahibrid Dame de Coeur
(Rosa Hybrid Tea Dame de Coeur)

Rosa Hybrid Tea Dame de Coeur este un soi care face parte din categoria trandafirilor teahibrizi. Florile sunt mari, deschise si au aspect catifelat intr-o nuanta de rosu. Frunzele au o culoare verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir de Parc Kent
(Rosa Kent)

Rosa Kent face parte din familia Rosaceae, din categoria trandafirilor de parc. Trandafirul formeaza tufe de marime mijlocie. Poate sa se dezvolte la o inaltime de 60 de centimetri. Florile sunt albe de o dimensiune mijlocie si cresc in grupuri. Frunzele sunt mate in nuante de verde inchis.

Pret: RON 25.75
Cantitate
Cumpara
Trandafir de Parc Petito
(Rosa Petito)

Rosa Petito este un soi de trandafir care face parte din categoria trandafirilor de parc. Trandafirul creste sub forma de tufe care pot ajunge la o inaltime de 30-40 de centimetri. Florile sunt mijlocii in nuante intense de galben.

Pret: RON 25.75
Cantitate
Cumpara
Trandafir de Parc Granada
(Rosa Granada)

Rosa Granada este un soi de trandafir care face parte din categoria trandafirilor de parc. Pe o tulpina cresc cel putin trei ramificatii. Trandafirul creste sub forma de tufisuri care pot sa ajunga la o inaltime de 40 de centimetri. 

Pret: RON 25.75
Cantitate
Cumpara
Trandafiri acoperitori de sol The Fairy White
(Rosa Mini The Fairy White)

Rosa Mini The Fairy White - acest soi de trandafir face parte din categoria trandafirilor acoperitori de sol. Este un trandafir pitic. Florile cresc sub forma de buchete. Ele sunt parfumate, albe si bogate. Bobocii au o nuanta rozalie deschisa. 

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Trandafiri acoperitori de sol Yellow Fairy
(Rosa Mini Yellow Fairy)

Rosa Mini Yellow Fairy este un trandafir pitic care face parte din categoria trandafirilor acoperitori de sol. Trandafirul formeaza tufe cu flori mijlocii, bogate, in nuante de galben. Frunzele sunt semi-lucioase intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafiri acoperitori de sol The Fairy
(Rosa Polyantha The Fairy)

Rosa Polyantha The Fairy este un soi de trandafir care face parte din categoria acoperitorilor de sol. Formeaza tufe cu multe flori. Florile sunt bogate si cresc sub forma de buchete. Ele au o marime mijlocie in nuante de roz deschis. Frunzele sunt semi-lucioase intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Trandafiri acoperitori de sol Rosa Rote Fairy
(Rosa Rote Fairy)

Rosa Rote Fairy este un soi de trandafir care face parte din categoria acoperitorilor de sol. Creste sub forma de tufisuri cu flori bogate. Florile cresc sub forma de buchete in nuante de rosu. Frunzele sunt semi-lucioase intr-o culoare de verde inchis.

Pret: RON 22.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir pe trunchi
(Rosa)

Trandafirul pe trunchi formeaza o coroana globulara bogata cu multe flori. Trunchiul acestuia este drept. Florile sunt bogate in nuante diferite in functie de soiul acestuia. Perioada de inflorire a trandafirului cu trunchi incepe din luna iunie si tine pana in luna octombrie. La maturitate trandafirul Rosa pe trunchi poate sa ajunga la o inaltime in...

Trandafir teahibrid Aurelia
(Rosa Aurelia)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Blue Monday
(Rosa Blue Monday)

Pret: RON 32.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Carina
(Rosa Carina)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Meicesar
(Rosa Meicesar)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Nostalgie
(Rosa Nostalgie)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Pariser Charme
(Rosa Pariser Charme)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Peace
(Rosa Peace)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir teahibrid Versilia
(Rosa Versilia)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir istoric Albertine
(Rosa Albertine)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 61 de articole

Trandafirul - simbolul dragostei si al romantismului, regele florilor plin de o frumusetea gingasa.

Trandafirii sunt cele mai cunoscute, dar si cele mai apreciate flori datorita aspectului deosebit de frumos pe care il au si datorita culorilor vibrante ale diferitelor soiuri si specii.

Aspectul celor mai impresionante si celor mai romantice gradini se datoreaza frumusetii firave ale acestor deosebite flori si anume trandafirii, simbolul dragostei.

Inchide ochii si imagineaza-ti ca te afli intr-o gradina plina de trandafiri, cu cat pasesti si te adancesti in ea simti mirosul lor parfumat, vezi culorile vibrante strabatute de razele de lumina, frunzele verzi lucioase impodobite cu bilute de roua. Acum deschide ochii si realizeaza imaginea gradinii visate chiar in curtea casei tale. Pentru ca tu sa ai aceasta posibilitate, te invitam sa accesezi magazinul nostru online unde vei gasi cele mai minunate soiuri si specii din categoria trandafirilor.

Daca te-ai hotarat sa iti transformi curtea casei intr-o adevarata gradina de vis, plina cu cele mai atragatoare soiuri de trandafiri noi iti oferim sfaturi utile cu privire la alegerea soiurilor de trandafiri si sfaturi de ingrijirea ale acestor flori plapande. Cu siguranta ca aspectul deosebit al gradinii tale va atrage privirile si admiratia trecatorilor care se vor uita cu multa apreciere peste gardul curtii tale.

Trandafirii sunt arbusti iar in functie de specia si soiul lor acestia pot fi taratori sau urcatori. Inaltimea pana la care pot creste trandafirii este cuprinsa intre 0,5—5 metri. Tulpina trandafirilor este acoperita din loc in loc cu ghimpi. Frunzele sunt de un verde lucios sau mat. In functie de soiul si specia lor, trandafirii prezinta flori solitare sau buchetele in diferite marimi, culori sau miros. Perioada de inflorire depinde si aceasta in functie de soiul din care face parte.

Locul ales pentru plantarea trandafirilor trebuie sa fie unul insorit.

Daca doresti sa realizezi o gradina plina de trandafiri vei avea posibilitatea sa alegi dintre sute de soiuri si o paleta bogata de culori. Noi iti oferim cateva sugestii prin prezentarea catorva tipuri de trandafiri care s-ar potrivi gradinii tale.

Bea un ceai aromat cu parfum de trandafiri. Acest lucru este posibil chiar in gradina ta. Alege trandafiri cataratori pe care sa-i plantezi langa cupola sau foisorul din gradina. Cu siguranta, vei avea parte de cele mai placute momente de recreatie sub acest imens buchet de trandafiri parfumati.

Intrarea in curtea casei poate fi un coridor desprins parca dintr-o lume imaginara. Acest lucru poti sa il realizezi tot cu trandafiri cataratori care pot fi plantati pe pergolele de la intrarea in curte. Idiferent de culorile alese, cu siguranta, privelistea iti va taia rasuflarea.

Pe langa aleea din gradina poti planta trandafiri cu trunchi inalt. Oricine va pasi in gradina ta, cu siguranta va simti ca se afla in gradina cu trandafirii din povestea cu Alice in tara minunilor.

Pentru o locuinta de basm poti planta trandafiri pitici sau tufe de trandafiri. Alege diverse culori pentru un aspect impresionant. Cu siguranta imaginea locuintei tale va fi asemanata cu casutele fantastice impodobite cu trandafiri din basmele copilariei. O ce privelisete incantatoare!

Pentru ca gradina ta sa primeasca cu adevarat un aer de poveste, noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online unde vei avea posibilitatea sa alegi cele mai deosebite soiuri de trandafiri.