Artar Globular (Acer platanoides Globosum)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Acer platanoides Globosum este cunoscut ca fiind Artarul Norvegian sau Globular. Este un arbore cu coroana globulara originar din Europa. El creste la inaltimi de pana la 5 metri fiid o alegere potrivita daca doriti un arbore decorativ care sa creasca sub nivelul cablurilor de utilitati. Artarul Globular este un arbore foios (cu frunze cazatoare.)

Detalii

RON 300

  • 150/200

Adauga la lista de dorinte

Scoarta copacului este intr-o nuanta de gri-maroniu. Coroana sa este densa si compacta. Frunzele au forma palmata cu cate cinci lobi si sunt verzi, iar in anotimpul de toamna frunzele ingalbenesc sau pot avea si nuante de portocaliu-rosiatic.


Cresterea artarului Globular este lenta. Locul potrivit pentru plantarea lui este cel cu multa lumina, la soare dar suporta foarte bine si locurile cu semiumbra. Perioada de inflorire a artarului Globular este in luna Aprilie.


Este un arbore rezistent care tolereaza foarte bine poluarea. Se dezvolta bine in orice tip de sol.


Artarul Globular este un arbore perfect pentru realizarea peisajelor deosebite in gradini si parcuri. Este foarte des folosit si ca element de decor fiind plantat aliniat pe strazi in cartiere si bulevarde.

Marime la livrare 150/200 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite