Iris de Balta (Iris ssp)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Iris ssp. este irisul de Balta face parte din familia Iridaceae. Este o planta perena care creste natural in America, Europa si Asia. Irisul de Balta face flori intr-o varietate larga de culori, in functie de subspecia acestuia.

Detalii

RON 18.5

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Irisul este o planta perena. Tulpinele sunt inalte, aeriene, tubulare, drepte sau ramificate. Pot creste pana la 40-70 centimetri. Frunzele sunt lunguiete, ascutite si late intr-o nuanta de verde inchis. Irisul formeaza tufe dese. Florile sunt mari si cresc in varful tulpinii. Floarea este formata din trei petale care stau indoite in jos si trei petale care cresc in sus. Irisul infloreste in in timpul verii.


Irisul este o planta care prefera solurile umede, bine drenate. El se dezvolta foarte bine in locurile cu mult soare dar rezista si in locurile cu semiumbra sau umbra. Irisul de balta este o planta foarte rezistenta, el poate ierna in iaz pana primavara.


Irisul este o planta foarte populara si foarte apreciata ca decor pentru gradini si spatii verzi. Irisul de balta este o planta acvatica perfecta pentru gradinile cu iazuri.

Perioada de inflorire Iunie, Iulie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite