Iarba Rosie de Balta (Imperata cylindrica Red Baron)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Imperata cylindrica Red Baron este cunoscuta sub denumirea de iarba Sangelui sau Iarba Rosie de Balta. Red Baron este o planta perena care creste pe langa ape. Este o planta originara din Asia, India. Aceasta poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 0,5 - 0,6 metri. Frunzele au o lungime de 2 centimetri latime si sunt cu varful ascutit.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Denumirea acestei plante ei se trage de la aspectul rosiatic al frunzelor. In partea de jos a bazei, frunzele au culoarea verde.


Iarba rosie de balta are o crestere rapida si formeaza tufe bogate si dese. Locurile perfecte pentru o dezvoltare puternica sunt locurile cu mult soare si cele cu semiumbra. Iarba Red Baron se dezvolta bine in aproximativ orice tip de sol atata timp cat acestea sunt umede.


Iarba Sangelui este o planta foarte decorativa utilizata ca decor pentru gradini si planta de decor pentru iazuri si lacuri. Este folosita si ca planta acoperitoare de sol. Ofera un look grozav si la aranjamentele de stancarie in special cand acestea sunt amensajate langa un mic iaz.

Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite