Brad Argintiu Hoopsii (Picea pungens Hoopsii)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Picea pungens Hoopsii este un conifer vesnic verde cu o forma piramidala. Bradul Argintiu Hoopsii face parte din familia Pinaceae. Crengile se ramifica orizontal. Frunzele sunt sub forma aciculara, in nuante de albastru argintiu. Crengile ii ofera coniferului o forma piramidala foarte densa si compacta.

Detalii

RON 350

  • 125/150

Adauga la lista de dorinte

Conurile sunt ovale intr-o nuanta de visiniu-violet. Bradul Argintiu Hoopsii prefera solurile cu o umiditate medie, solurile bine drenate, bogate si acide. Locurile perfecte pentru dezvoltarea armonioasa a Bradului Argintiu Hopsii sunt cele cu mult soare sau cele cu semiumbra.


Este un conifer care tolereaza locurile poluante, seceta si temperaturile scazute. Desi este un conifer rezistent la seceta, solul nu trebuie lasat in permanenta uscat in primii ani de crestere.


Bradul Argintiu Hoopsii este un conifer de decor foarte apreciat si foarte des folosit pentru aranjamentele de gradini si pentru realizarea peisagistica a spatiilor verzi. Arata foarte bine si in aranjamentele de stancarie. Bradul Argintiu Hoopsii poate fi plantat solitar sau in grupuri.

Proprietati Vesnic Verde
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate Peste 10 metri
Marime la livrare 125/150 cm Ghid Dimensiuni

Produse inrudite