Arbusti  Exista 256 produse.

pe pagina
Lemnul Maicii Domnului
(Santolina chamaecyparissus)

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Liliac Chinezesc Saugeana
(Syringa chinensis 'Saugeana')

Pret: RON 19.20
Cantitate
Cumpara
Liliac Syringa microphylla Superba
(Syringa microphylla 'Superba')

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Arbust Viburnum carlesii Aurora
(Viburnum carlesii 'Aurora')

Pret: RON 48.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 253-256 din 256 de articole

Arbustii sunt plantele vedeta ale gradinilor si a spatiilor verzi.

Arbustii sunt foarte des intalniti ca element decorativ principal in spatiile verzi in parcuri dar si in gradinile locuintelor private si, de ce nu, pe terase. Aceste plante sunt deosebite prin forma frunzelor, coloristicii acestora dar si datorita florilor care apar la numeroase soiuri de arbusti.

Arbustii poti sa-i plantezi in gradina solitari sau in grupuri. Acestia vor arata minunat alaturi de florile multicolore din gradina ta. Multe soiuri de arbusti sunt apreciati datorita frunzisului lor impresionant si dens sau datorita coloristicii deosebite a frunzelor cu ajutorul carora se pot realiza cele mai interesante tipuri de garduri vii.

Magazinul nostru online ofera o gama variata de soiuri de arbusti. Fiecare soi te va impresiona prin aspectul sau si, cu siguranta, vei dori sa plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti chiar la tine in gradina. Aceasta va primi un peisaj cu totul unic.

Simfonia culorilor la tine in gradina. Multe soiuri de arbusti decoreaza gradinile prin florile deosebit de atragatoare pe care le prezinta. O diversitate mai mare de arbusti plantati in gradina vor oferi o paleta bogata de diferite culori, o imagine cu totul sclipitoare.

O toamna in culori calde combinata cu nuante vibrante de mov. Alege arbusti frumos ornamentati cu bobite violete spre roz. Impodobeste-ti gradina si planteaza arbusti ornamentali cu totul deosebiti care vor oferi un look unic gradinii. Arbustii Callicarpa bodinieri vor crea o gradina impresionanta prin aspectul lor unic. Acest arbust in perioada de toamna se impodobeste cu fructe ce au o culoare placuta de mov. Cand frunzele cad de pe ramuri efectul deosebit al fructelor va incununa cu o frumusete aparte arbustii. In perioada anotimpului de vara acesta va inflori cu flori marunte intr-o culoare violet.

Arbustii sunt plante schimbatoare care in fiecare sezon imbraca o noua haina colorata. Da, exista astfel de specii de arbusti ai caror frunze in fiecare anotimp primesc o alta culoare iar florile acestora si in fine fructele aduc mereu nuante noi. Asemenea arbusti vor oferi o imagine impresionanta gradinii tale si un peisaj nou in fiecare anotimp.

O gradina impodobita cu globulete mici rosii ce dau un contrast interesant cu albul pur al zapezii te va impresiona pe masura. Vei avea parte de acest peisaj unic in gradina daca alegi sa plantezi un arbust Cotoneaster. In perioada anotimpului de iarna va fi impodobit cu bobite rosii. Primavara, acesta va umple gradina cu flori albe. Gradina ta va fi una de vis, o gradina ideala.

Vino acum si viziteaza siteul nostru online. Cu siguranta, vei ramane impresionat/a de frumusetea plantelor pe care le punem la dispozitia clientilor. Alege si tu acum soiurile cele mai deosebite de arbusti pentru o gradina si terasa cu aspect unic.