Corn Elegantissima (Cornus alba Elegantissima)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Cornus alba Elegantissima este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi de arbusti este cunoscut sub denumirea de Corn Elegantissima. Formeaza tufisuri dense si foarte decorative.

Detalii

RON 25

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma ovata cu marginile usor ondulate. Ramurile si tulpinile sunt in nuante de rosu-maroniu. Au aspect pestrit in nuante de verde inchis cu alb. Florile sunt mici, albe si cresc sub forma de buchetele. Fructele sunt sub forma de bobite alburii.

Cornul Elegantissima este un arbust de talie mijlocie care poate sa se dezvolte la o inaltime de 200-300 de centimetri. Perioada de inflorire incepe in luna mai si tine pana in luna iulie. Se dezvolta cel mai bine daca este plantat in zone cu semi-umbra sau in locuri cu soare. Prefera solurile bine drenate.

Cornus alba Elegantissima este un arbust extrem de decorativ prin si frunzele sale pestrite, flori si fructe. Se poate planta in orice tip de gardina ca arbust solitar, in grupuri, ca si gard viu sau in combinatie cu alte flori si plante. Chiar si in anotimpul de iarna ramurile sale au un aspect decorativ uluitor.
Perioada de inflorireMai
Perioada de inflorireIulie
Perioada de inflorireIunie
Conditii de luminaSoare
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate200 - 300 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite