Arbust Callicarpa bodinieri (Callicarpa bodinieri 'Profusion')

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Callicarpa bodinieri 'Profusion' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Lamiaceae. Acest soi de arbusti formeaza tufe decorative ce ofera un aspect inedit oricarui spatiu verde. Este un arbust vesnic verde. Florile sunt mici si prezinta o nuanta frumoasa de violet.

Detalii

RON 20.46

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au o forma ovala si au nuante de verde inchis. Fructele sunt mici, sub forma de bobite colorate in nuante de violet si cresc in grupuri compacte.

Callicarpa Bodinieri este un arbust de talie mica care poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 150-200 centimetri. Se dezvolta cel mai bine in solurile bine drenate. Este un arbust care poate fi plantat in locurile cu lumina deoarece iubeste soarele, dar poate fi sadit si in zonele cu lumina partiala sau semi-umbra.

Callicarpa Bodinieri este un arbust decorativ prin port, frunze, flori si fructe. Se cultiva pentru decorarea gardinilor si a spatilor verzi. Poate fi plantat in combinatie cu alte plante si flori, ca arbust solitar sau in grupuri din acelasi soi.
ProprietatiVesnic Verde
ProprietatiFructifer
Inaltime aproximativa la maturitate150 - 200 cm
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite