Arbusti  Exista 256 produse.

pe pagina
Deutzia Codsall Pink
(Deutzia scabra 'Codsall Pink')

Deutzia scabra Codsall Pink este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Acest soi formeaza tufisuri dense, bogate cu flori gingase ce formeaza un decor impresionant in orice spatiu verde. Frunzele cresc sub forma ovala, prezinta varful ascutit cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Evonimus Compact
(Euonymus alatus Compactus)

Euonymus alatus Compactus este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Celastraceae. Este cunoscut sub denumirea de Evonimus Compact. Formeaza tufisuri dense si compacte cu aspect usor rotunjit. Frunzele au o forma ovala si prezinta nuante de verde inchis. Toamna ele devin extrem de decorative datorita transformarii lor in nuante de...

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Salba Canadale Gold
(Euonymus fortunei Canadale Gold)

Euonymus fortunei Canadale Gold este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Salba Canadale Gold. Frunzele sunt ovale cu marginile usor ondulate, cu aspect pestrit in nuante de verde galbui cu verde inchis.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Salba Emerald Gaiety
(Euonymus fort.Emerald Gaety)

Euonymus fortunei Emerald Gaiety este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi poarta denumirea de Salba Emerald Gaiety. Formeaza tufisuri dense si compacte. Frunzele sale sunt decorative, ele cresc sub forma ovala, sunt rotunjite si au un aspect pestrit in nuante de verde inchis cu reflexii de...

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Salba Mare Emerald Gold
(Euonymus fort.Emerald Gold)

Euonymus fortunei Emerald Gold este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acesta mai este cunoscut si sub denumirea de Salba mare Emerald Gold. Creste sub forma de tufe compacte si dense frumos colorate. Frunzele sunt extrem de decorative.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Salba Euonymus Sunshine
(Euonymus fort.Sunshine)

Euonymus fortunei Sunshine este un arbust decorativ cu frunzele verzi pe tot parcursul anului. Acest soi face parte din familia Celastraceae si este cunoscut sub denumirea de Salba Euonymus Sunshine. Formeaza tufisuri bogate si dense. Frunzele cresc sub forma ovala cu marginile usor ondulate.

Pret: RON 19.50
Cantitate
Cumpara
Salba Euonymus Sunspot
(Euonymus fort.Sunspot)

Euonymus fortunei Sunspot este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Denumirea sub care este cunoscut acest soi de arbusti este Salba Euonymus Sunspot. Creste dens si ramificat. Este sadit pentru frunzele sale decorative ce au un aspect impresionant si sunt foarte rezistente.

Salba Japoneza Aureomarginatus
(Euonymus j. 'Aureomarginatus')

Euonymus japonicus 'Aureomarginatus' este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Acest soi de arbusti poarta denumirea de Salba Japoneza. Formeaza tufisuri dense si compacte foarte atractive. Frunzele au o forma ovala cu marginile usor dintate. Au aspect pestrit in nuante de verde crud cu marginile in nuante verde...

Pret: RON 26.80
Cantitate
Cumpara
Salba Japoneza President Gauthier
(Euonymus j. 'President Gauthier')

Euonymus japonicus President Gauthier este un arbust cu frunzele vesnic verzi care face parte din familia Celastraceae. Denumirea acestui soi este cunoscut ca fiind Salba Japoneza President Gauthier. Creste dens si ramificat.

Pret: RON 26.80
Cantitate
Cumpara
Salba Japoneza Aureovariegata
(Euonymus japonicus Aureovariegata)

Euonymus japonicus Aureovariegata este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Celastraceae. Denumirea comuna a acestui arbust este Salba Japoneza Aureovariegata. Formeaza tufisuri dese cu o ramificatie puternica.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Ax Japonez Bravo
(Euonymus japonicus Bravo)

Euonymus japonicus Bravo este un arbust decorativ vesnic verde care face parte din familia Celastroideae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Ax Japonez Bravo. Formeaza tufisuri dense si compacte foarte decorative prin aspectul lui impresionant.

Pret: RON 20.46
Cantitate
Cumpara
Ploaie de Aur
(Forsythia intermedia Gold Rausch)

Forsythia intermedia Gold Rausch este un arbust decorativ care face parte din familia Oleaceae. Este un arbust originar din Asia si Europa. Denumirea populara a acestui soi este Forsita Ploaie de Aur. Formeaza tufisuri foarte dense cu flori ce se prezinta sub o forma globulara.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Forsitia Webers Favorit
(Forsythia viridissima Webers Favorit)

Forsythia viridissima Webers Favorit este un arbusti decorativ care face parte din familia Oleaceae. Denumirea populara a acestui arbust este Ploaie de Aur. Formeaza tufisuri dense. Frunzele au o forma ovala-lanceolata scurta in nuante de verde inchis. Florile infloresc inainte de aparitia frunzelor, ele sunt galbene si cresc foarte dens pe ramuri.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arbust Hebe James Stirling
(Hebe ochracea 'James Stirling')

Hebe ochracea James Stirling este un arbust decorativ cu frunzele vesnic verzi ce se aseamna foarte bine la frunze cu tuia. Acest soi face parte din familia Plantaginaceae. Creste dens si compact cu o forma globulara. Frunzele au o forma aciculara in nuante de verde masliniu. Florile sunt albe, mici si foarte decorative.

Hibiscus Ardens
(Hibiscus syr. 'Ardens')

Hibiscus syriacus 'Ardens' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Malvaceae. Acesta este cunoscut si sub denumirea mai simpla de Hibiscus Ardens. Creste sub forma de copacel cu trunchiul drept si cu o coroana sferica, densa si decorativa prin prezenta florilor sale. 

Pret: RON 28.42
Cantitate
Cumpara
Hibiscus Duc de Brabant
(Hibiscus syr. 'Duc de Brabant')

Hibiscus syriacus 'Duc de Brabant' este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Malvaceae. Creste sub forma de tufisuri bogate cu aspect rotunjit, frunzele acestuia sunt mijlocii si cresc sub forma ovata cu marginile zimtate proeminente in nuante de verde inchis. Folrile sunt extrem de decorative, au aspect dublu in nuante de...

Pret: RON 28.42
Cantitate
Cumpara
Zamosita de Siria
(Hibiscus syriacus)

Hibiscus syriacus este un arbust cu frunzele cazatoare. Acest soi face parte din familia Malvaceae iar denumirea populara romaneasca este Zamosita de Siria. Creste sub forma de tufisuri dense si bogate cu frunze si flori. 

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Catina Alba
(Hippophae rhamnoides)

Hippophae rhamnoides este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Elaegnaceae. Denumira populara romaneasca a acestui soi este Catina Alba. Arbustul creste sub forma unui copacel foarte bogat in frunze. 

Pret: RON 60.00
Cantitate
Cumpara
Hortensia Annabelle
(Hydrangea arborescens 'Annabelle')

Hydrangea arborescens 'Annabelle' este un arbust decorativ cu flori mari care face parte din familia Hydrangeaceae. Denumirea populara a acestui soi este cunoscuta ca fiind Hortensia Annabelle. Creste sub forma de tufisuri foarte dense cu frunze si flori mari.

Pret: RON 24.20
Cantitate
Cumpara
Hortensia Macrophylla
(Hydrangea aspera 'Macrophylla')

Hydrangea aspera 'Macrophylla' este un arbust cu flori cunoscut si sub denumirea mai comuna de Hortensia Macrophylla. Acest soi face parte din familia Hydrangeaceae, formeaza tufisuri dense si bogate cu o ramificatie mare.

Pret: RON 38.00
Cantitate
Cumpara
Hortensia Bouquet Rose
(Hydrangea macr.Bouquet Rose)

Hydrangea macrophylla Bouquet Rose sau Hortensia Bouquet Rose este o planta ornamentala foarte frumoasa utilizata chiar si la realizarea celor mai impresionante buchete de mireasa.

Pret: RON 33.00
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 43-63 din 256 de articole

Arbustii sunt plantele vedeta ale gradinilor si a spatiilor verzi.

Arbustii sunt foarte des intalniti ca element decorativ principal in spatiile verzi in parcuri dar si in gradinile locuintelor private si, de ce nu, pe terase. Aceste plante sunt deosebite prin forma frunzelor, coloristicii acestora dar si datorita florilor care apar la numeroase soiuri de arbusti.

Arbustii poti sa-i plantezi in gradina solitari sau in grupuri. Acestia vor arata minunat alaturi de florile multicolore din gradina ta. Multe soiuri de arbusti sunt apreciati datorita frunzisului lor impresionant si dens sau datorita coloristicii deosebite a frunzelor cu ajutorul carora se pot realiza cele mai interesante tipuri de garduri vii.

Magazinul nostru online ofera o gama variata de soiuri de arbusti. Fiecare soi te va impresiona prin aspectul sau si, cu siguranta, vei dori sa plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti chiar la tine in gradina. Aceasta va primi un peisaj cu totul unic.

Simfonia culorilor la tine in gradina. Multe soiuri de arbusti decoreaza gradinile prin florile deosebit de atragatoare pe care le prezinta. O diversitate mai mare de arbusti plantati in gradina vor oferi o paleta bogata de diferite culori, o imagine cu totul sclipitoare.

O toamna in culori calde combinata cu nuante vibrante de mov. Alege arbusti frumos ornamentati cu bobite violete spre roz. Impodobeste-ti gradina si planteaza arbusti ornamentali cu totul deosebiti care vor oferi un look unic gradinii. Arbustii Callicarpa bodinieri vor crea o gradina impresionanta prin aspectul lor unic. Acest arbust in perioada de toamna se impodobeste cu fructe ce au o culoare placuta de mov. Cand frunzele cad de pe ramuri efectul deosebit al fructelor va incununa cu o frumusete aparte arbustii. In perioada anotimpului de vara acesta va inflori cu flori marunte intr-o culoare violet.

Arbustii sunt plante schimbatoare care in fiecare sezon imbraca o noua haina colorata. Da, exista astfel de specii de arbusti ai caror frunze in fiecare anotimp primesc o alta culoare iar florile acestora si in fine fructele aduc mereu nuante noi. Asemenea arbusti vor oferi o imagine impresionanta gradinii tale si un peisaj nou in fiecare anotimp.

O gradina impodobita cu globulete mici rosii ce dau un contrast interesant cu albul pur al zapezii te va impresiona pe masura. Vei avea parte de acest peisaj unic in gradina daca alegi sa plantezi un arbust Cotoneaster. In perioada anotimpului de iarna va fi impodobit cu bobite rosii. Primavara, acesta va umple gradina cu flori albe. Gradina ta va fi una de vis, o gradina ideala.

Vino acum si viziteaza siteul nostru online. Cu siguranta, vei ramane impresionat/a de frumusetea plantelor pe care le punem la dispozitia clientilor. Alege si tu acum soiurile cele mai deosebite de arbusti pentru o gradina si terasa cu aspect unic.