Arbusti  Exista 256 produse.

pe pagina
Corn Sibirica Variegata
(Cornus alba 'Sibirica Variegata')

Cornus alba Sibirica Variegata este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Denumirea romaneasca a acestui arbusti este Corn. Se ramifica si creste sub forma de tufisuri dense si mari. Tulpinile si ramurile sunt decorative, au o nuanta rosiatica.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Spaethii
(Cornus alba Spaethii)

Cornus alba Spaethii este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare cunoscut sub denumirea de Corn Spaethii. Face parte din familia Cornaceae. Creste sub forma de tufis cu o ramificatie mare si densa. Ramurile sunt subtiri in nuante rosiatice-maronii, au si ele un rol decorativ important.

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Corn Westonbirt
(Cornus alba Westonbirt)

Cornus alba Westonbirt este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare. Este cunocut si sub denumirea de Corn Westonbirt. Formeaza tufisuri dense si decorative. Ramurile sunt extrem de decorative mai ales in sezonul de toamna si iarna cand au o nuanta intensa de rosu. Frunzele au o forma ovata in nuante de verde crud.

Pret: RON 18.90
Cantitate
Cumpara
Sanger
(Cornus sanguinea)

Cornus sanguinea este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Corn Sanger. Ramurile sunt decorative datorita nuantei rosiatice-portocalii. Frunzele au o forma ovata cu varful ascutit in nuante de verde inchis.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Corn White Gold
(Cornus sericea White Gold)

Cornus sericea White Gold este un arbusti decorativ care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Corn White Gold. Formeaza tufe atragatoare foarte dense.

Corn stolonifera Flaviramea
(Cornus stolonifera Flaviramea)

Cornus stolonifera Flaviramea este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Cornaceae. Acest soi este cunoscut sub denumuirea de Corn Flaviramea. Formeaza tufisuri decorative, tulpinile sunt in nuante de galben vernil in anotimpul de toamna si de iarna.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Alun Cret
(Corylus avellana Contorta)

Corylus avellana Contorta este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Corylaceae. Denumirea populara romaneasca a acestui soi este de Alun Cret. Ramurile sunt extrem de decorative prin aspectul lor cret.

Pret: RON 148.00
Cantitate
Cumpara
Alun Rosu
(Corylus maxima Purpurea)

Corylus maxima Purpurea este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Betulaceae. Denumirea populara acestui arbust este Alunul Rosu. Formeaza o tufa densa si compacta. Frunzele au o marime medie in nuante de rosu-purpuriu, vede-purpuriu.

Pret: RON 75.00
Cantitate
Cumpara
Scumpie
(Cotinus coggygria)

Cotinus coggygria este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Anacardiaceae. Denumirea populara a acestui tip de arbusti este cunoscuta ca fiind Scumpie. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis.

Scumpie Royal Purple
(Cotinus coggygria Royal Purple)

Cotinus coggygria Royal Purple este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Anacardiaceae. Este cunoscut sub denumirea de Scumpie Royal Purple. Formeaza tufe dense extrem de decorative.

Pret: RON 65.00
Cantitate
Cumpara
Barcoace Cotoneaster dammeri Major
(Cotoneaster dammeri 'Major')

Cotoneaster dammeri 'Major' este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Creste in tufe dense si bogate cu aspect tarator. Frunzele sunt eliptice, tari, in naunte de verde-lucios. Pe partea superioara au o nuanta de verde-alburiu.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Barcoace Cotoneaster divaricatus
(Cotoneaster divaricatus)

Cotoneaster divaricatus este un arbust decorativ care face parte din familia Rosaceae. Este cunoscut sub denumirea de Barcoace Divaricatus. Are o crestere densa si bogata cu aspect tarator. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis cu aspect lucios.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Bracoace 'Streib's Findling'
(Cotoneaster pr. 'Streib's Findling')

Cotoneaster pr. Streib's Findling este un arbust decorativ care face parte din familia Rozaceae. Este cunoscut sub denumirea de Barcoace Streib's Findling. Creste dens cu o ramificatie mare, cu aspect tarator. 

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Barcoace Gnom
(Cotoneaster salicifolius Gnom)

Cotoneaster salicifolius Gnom este un arbust cu frunzele cazatoare care face parte din familia Rozaceae. Este cunoscut sub denumirea de Barcoace Gnom. Creste dens si ramificat cu aspect tarator. Frunzele cresc sub forma lanceolata.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Barcoace Herbstfeuer
(Cotoneaster salicifolius Herbstfeuer)

Cotoneaster salicifolius Herbstfeuer este un arbust cu aspect tarator si frunzele cazatoare care face parte din familia Rosaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Barcoace Herbstfeuer. Creste dens si ramificat.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Matura Cytisus 'Boskoop Ruby'
(Cytisus 'Boskoop Ruby')

Cytisus Boskoop Ruby este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Papilionaceelor. Denumirea populara a acestui soi este Matura Boskoop Ruby. Are ramurile lungi si creste dens. Frunzele sunt mici, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt extrem de decorative in nuante de roz-movaliu cu portocaliu. Ele...

Matura praecox 'Albus'
(Cytisus praecox 'Albus')

Cytisus praecox Albus este un arbust decorativ care face parte din familia Papilionaceelor. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Matura Albus. Formeaza tufisuri dese cu ramuri lungi. Frunzele sunt mici, cresc sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile sunt albe cu interiorul galben si se aseamana foarte mult cu florile Gura de Leu. Cresc...

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Matura praecox 'Allgold'
(Cytisus praecox 'Allgold')

Cytisus praecox 'Allgold' este un arbust decorativ care face parte din familia Papilionaceae. Acest soi este cunoscut sub denumirea de Matura Allgold sau Matura Aurie. Formeaza tufisuri dese cu ramuri lungi. Frunzele sunt mici sub forma ovala in nuante de verde inchis. Florile cresc abundent pe ramuri in nuante de galben.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Arbust Deutzia crenata Nikko
(Deutzia crenata Nikko)

Deutzia crenata Nikko este un arbusti decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Formeaza tufisuri dese foarte decorative. Frunzele acestui soi de arbusti cresc sub forma lanceolata, au margimile zimtate in nuante de verde inchis. Pe timpul toamnei primesc o nuanta de rosu-purpuriu. Florile arbustului Nikko sunt mari si...

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Arbust Deutzia cu flori roz
(Deutzia hybr.Mont Rose)

Deutzia hybrida Mont Rose este un arbust decorativ cunoscut sub denumirea de Deutzia cu flori Roz. Acest soi face parte din familia Hydrangeaceae. Formeaza tufe bogate cu flori ce au un aspect deosebit. Frunzele cresc sub forma ovala, prezinta margini dintate in nuante de verde inchis.

Pret: RON 18.50
Cantitate
Cumpara
Arbust Deutzia Pink Pon Pon
(Deutzia hybr.Pink Pon Pon)

Deutzia hybrida Pink Pon Pon este un arbust decorativ cu frunzele cazatoare care face parte din familia Hydrangeaceae. Acest tip de arbust formeaza tufisuri dense. Florile au o forma ovala cu varful ascutit si cu marginile usor dintate in nuante de verde inchis. Florile au aspect dublu in nuante de roz deschis, cresc in buchete.

Pret: RON 19.80
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 256 de articole

Arbustii sunt plantele vedeta ale gradinilor si a spatiilor verzi.

Arbustii sunt foarte des intalniti ca element decorativ principal in spatiile verzi in parcuri dar si in gradinile locuintelor private si, de ce nu, pe terase. Aceste plante sunt deosebite prin forma frunzelor, coloristicii acestora dar si datorita florilor care apar la numeroase soiuri de arbusti.

Arbustii poti sa-i plantezi in gradina solitari sau in grupuri. Acestia vor arata minunat alaturi de florile multicolore din gradina ta. Multe soiuri de arbusti sunt apreciati datorita frunzisului lor impresionant si dens sau datorita coloristicii deosebite a frunzelor cu ajutorul carora se pot realiza cele mai interesante tipuri de garduri vii.

Magazinul nostru online ofera o gama variata de soiuri de arbusti. Fiecare soi te va impresiona prin aspectul sau si, cu siguranta, vei dori sa plantezi cele mai deosebite soiuri de arbusti chiar la tine in gradina. Aceasta va primi un peisaj cu totul unic.

Simfonia culorilor la tine in gradina. Multe soiuri de arbusti decoreaza gradinile prin florile deosebit de atragatoare pe care le prezinta. O diversitate mai mare de arbusti plantati in gradina vor oferi o paleta bogata de diferite culori, o imagine cu totul sclipitoare.

O toamna in culori calde combinata cu nuante vibrante de mov. Alege arbusti frumos ornamentati cu bobite violete spre roz. Impodobeste-ti gradina si planteaza arbusti ornamentali cu totul deosebiti care vor oferi un look unic gradinii. Arbustii Callicarpa bodinieri vor crea o gradina impresionanta prin aspectul lor unic. Acest arbust in perioada de toamna se impodobeste cu fructe ce au o culoare placuta de mov. Cand frunzele cad de pe ramuri efectul deosebit al fructelor va incununa cu o frumusete aparte arbustii. In perioada anotimpului de vara acesta va inflori cu flori marunte intr-o culoare violet.

Arbustii sunt plante schimbatoare care in fiecare sezon imbraca o noua haina colorata. Da, exista astfel de specii de arbusti ai caror frunze in fiecare anotimp primesc o alta culoare iar florile acestora si in fine fructele aduc mereu nuante noi. Asemenea arbusti vor oferi o imagine impresionanta gradinii tale si un peisaj nou in fiecare anotimp.

O gradina impodobita cu globulete mici rosii ce dau un contrast interesant cu albul pur al zapezii te va impresiona pe masura. Vei avea parte de acest peisaj unic in gradina daca alegi sa plantezi un arbust Cotoneaster. In perioada anotimpului de iarna va fi impodobit cu bobite rosii. Primavara, acesta va umple gradina cu flori albe. Gradina ta va fi una de vis, o gradina ideala.

Vino acum si viziteaza siteul nostru online. Cu siguranta, vei ramane impresionat/a de frumusetea plantelor pe care le punem la dispozitia clientilor. Alege si tu acum soiurile cele mai deosebite de arbusti pentru o gradina si terasa cu aspect unic.