Flori  Exista 501 produse.

pe pagina
Trandafir istoric Nuits de Young
(Rosa Nuits de Young)

Pret: RON 37.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir istoric Rose de Resht
(Rosa Rose de Resht)

Pret: RON 37.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Alison
(Rosa Alison)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Dick Koster
(Rosa Dick Koster)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Handel
(Rosa Handel)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Queen Elizabeth
(Rosa Queen Elizabeth)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir floribunda Tom Tom
(Rosa Tom Tom)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Ausmas
(Rosa Ausmas)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Diadal
(Rosa Diadal)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Macbeth
(Rosa Macbeth)

Pret: RON 30.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir romantic Wollerton Old Hall
(Rosa Wollerton Old Hall)

Pret: RON 37.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Alchymist
(Rosa Alchymist)

Pret: RON 27.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Coral Dawn
(Rosa Coral Dawn)

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Harlekin
(Rosa Harlekin)

Pret: RON 38.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Perennial Blue
(Rosa Perennial Blue)

Pret: RON 37.50
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Seminole Wind
(Rosa Seminole Wind)

Pret: RON 37.80
Cantitate
Cumpara
Trandafir urcator Sutters Gold
(Rosa Sutters Gold)

Pret: RON 26.80
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 484-501 din 501 de articole

Din cele mai vechi timpuri gradinaritul a fost o adevarata arta. Acesta iti ofera placerea de a te bucura de o gradina frumoasa.

Vei avea, de asemenea, si satisfactie datorita florilor care sub mana ta cresc gingase si pline de minunatie. Pentru ca gradina ta sa primeasca cu adevarat un aspect deosebit noi iti stam la dispozitie cu sfaturi utile si plante extraordinar de frumoase. Intra si tu acum in magazinul nostru online si alege dintre cele mai impresionante flori din diferite soiuri pe care le punem la dispozitia fiecarui cumparator. Toate plantele au un pret foarte bun.

Din interiorul unei gradini nu trebuie sa lipseasca florile si plantele, daca acestea nu sunt, atunci acel spatiu nu-l putem numi gradina. Plantele si florile sunt esenta gradinilor, viata si frumusetea acestora. De la cele mai simple si mai neinsemnate flori si pana la cele mai impresionante tufe de trandafiri, fiecare are frumusetea ei si rolul ei care contribuie in mare parte la infrumusetarea spatiului verde.

Paseste acum si tu pe taramul miresmelor chiar in propria ta gradina. Transforma acum spatiul verde din curtea casei intr-o gradina plina de esentele puternice ale florilor si plantelor aromatice. Acum vei avea o rezerva bogata de condimente proaspete si aromatice direct din gradina ta. Plantele aromatice pot fi cultivate in gradini sau ghivece care pot fi depozitate si in interiorul locuintei. Printre cele mai preferate plante aromatice din care poti alege se afla oregano, lavanda, cimbrul, tarhonul, chimenul, rozmarinul.

Unei gradini care inspira o adiere romantica nu trebuie sa-i lipseasca florile cele mai apreciate datorita aspectului lor frumos si a culorilor, si anume trandafirii.

Magazinul nostru online iti ofera o gama bogata de soiuri de trandafiri. Alege soiurile cele mai fascinante si transforma-ti gradina intr-o adevarata oaza impodobita de trandafiri viu colorati.

Ce zici de o gradina care te va fascina prin frumusetea ei, care iti va oferi foloase datorita rodului plantelor pe care le-ai sadit in interiorul acesteia. Nu-i asa ca este minunat?

Avem flori pentru orice tip de gradina, pentru orice anotimp. Daca iti doresti ca gradina ta sa capete farmec si culoare de indata ce s-au topit zapezile, iti punem la dispozitie bulbi de ghiocei, zambile, narcise si lalele. Aceste flori de primavara timpurie pot da tonul unui spectacol superb care se va desfasura intreg anul daca ai avut grija sa plantezi langa ele perene care vor iesi mai tarziu si care vor inflori catre sfarsitul primaverii, in decursul verii si toamna.

Daca dispui de un mic iaz sau ai iesire la un lac, poti gasi flori care vor adauga un plus de culoare peisajului acvatic cum sunt florile de nufar sau iris. Daca iubesti peisajele montane si curtea sau gradina ta are zone de pietris sau stancarie avem flori perfect adaptate pentru astfel de conditii, flori rezistente si deosebit de frumoase culminand cu celebra Floare de Colt.

Pentru ca gradina ta sa fie deosebita noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online unde te asteapta o multime de flori si plante din diferite soiuri.