Flori  Exista 501 produse.

pe pagina
Gladiola Carneus
(Gladiolus carneus)

Gladiolus carneus - denumirea populara a acestei plante este Gladiola Carneus. Este o planta cu bulb care face parte din familia Iridaceae. Gladiola Carneus este o specie originara din Africa de Sud. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Tulpinele sunt puternice, pe fiecare tulpina pot creste de la 4 pana la 8 flori. Florile sunt...

Glicina mov
(Wisteria sinensis)

Wisteria sinensis este o planta cataratoare originara din China care face parte din familia Fabaceae. Denumirea populara a acestei plante este Glicina Mov. Frunzele plantei sunt ovale, lucioase in nuante de verde inchis. Florile Glicinei pot fi in nuante de mov, alb sau albastru. 

Pret: RON 58.00
Cantitate
Cumpara
Clopotel Spaniol Albastru
(Hyacinthoides hispanica Blue)

Hyacinthoides hispanica Blue este o planta perena cu bulb. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Clopotelul Spaniol Albastru. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Tulpinele sunt lungi si puternice. Pe fiecare tulpina cresc mai multe flori. Florile sunt sub forma de clopotel in nuante de albastru deschis.

Pret: RON 9.00
Cantitate
Cumpara
Zambila Albastra Blue Jacket
(Hyacinthus Blue Jacket)

Hyacinthus Blue Jacket este o planta perena cunoscuta sub denumirea de Zambila Albastra. Este originara din Orientul Mijlociu si este raspandita in toata lumea. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate intr-o nuanta de albastru deschis. Tulpina este acoperita aproape in intregime de flori.

Pret: RON 9.00
Cantitate
Cumpara
Luleaua turcului Mme Gallen
(Campsis Mme Gallen)

Campsis Mme Gallen este o planta cataratoare care face parte din familia Bignoniaceae. Denumirea populara este cunoscuta ca fiind Luleaua Turcului. Se dezvolta puternic si dens. Frunzele cresc sub forma penata in nuante de verde inchis-lucios iar florile au o marime medie si  cresc sub forma de trompeta in nuante de roz-portocaliu.

Pret: RON 59.50
Cantitate
Cumpara
Zambila Alba White Pearl
(Hyacinthus White Pearl)

Hyacinthus White Pearl este o planta perena cu bulb care face parte din falimia Liliaceae. Denumirea romaneasca a acestei plante este Zambila Alba. Tuplina este dreapta impodobita de flori albe dense. Florile sunt parfumate formate in general din 6 petale. Frunzele sunt verzi intr-o forma liniara.

Pret: RON 9.00
Cantitate
Cumpara
Clematita Dr Ruppel
(Clematis Dr Ruppel)

Clematis Dr. Ruppel este o planta decorativa cataratoare cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Se dezvolta dens si ramificat. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis iar florile sunt mari, deschise formate din 8 petale.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Zambila Roz Pink Pearl
(Hyacinthus Pink Pearl)

Hyacinthus Pink Pearl este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Zambila Roz. Frunzele sunt sub forma liniara in nuante de verde inchis. Tulpina este dreapta, bogat imbodobita cu flori parfumate in nuante de roz.

Clematita Jackmanii
(Clematis Jackmanii)

Clematis Jackmanii este o planta decorativa cu flori care se incadreaza in categoria plantelor urcatoare. Aceasta face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si se dezvolta dens in frunzis si flori. 

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Zambila City of Harlem
(Hyacinthus City of Harlem)

Hyacinthus City of Harlem este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Zambila are o tulpina puternica dreapta. Fiecare tulpina este impodobita cu flori multe in nuante de galben pal. Florile sunt parfumate. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis.

Clematita montana Rubens
(Clematis montana Rubens)

Clematis montana Rubens este o planta cataratoare ornamentala prin flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se raspandeste dens. Tulpinele ei au nuante maronii-roscate iar frunzele cresc sub forma ovala in nuante de bronz-vernil inchis.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Zambila Splendid Cornelia
(Hyacinthus Splendid Cornelia)

Hyacinthus Splendid Cornelia este o planta perena cu bulb care face parte din familia Liliaceae. Denumirea populara romaneasca a acestei plante este Zambila Cornelia. Tulpina este dreapta si foarte bogat impodobita cu flori. Florile sunt parfumate intr-o nuanta de mov deschis. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis.

Clematita Multi Blue
(Clematis Multi Blue)

Clematis Multi Blue este o planta urcatoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se ramifica foarte dens si bogat. Frunzele au o marime mijlocie si cresc sub forma oval-lanceolata in nuante de verde crud. 

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Zambila Struguras
(Muscari armeniaca Blue Spike)

Muscari armeniaca Blue Spike este o planta perena cu bulbi. Denumirea populara a acestei plante este Zambila Struguras. Tulpina este dreapta impodobita cu multe flori. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de albastru.

Pret: RON 9.00
Cantitate
Cumpara
Clematita Nelly Moser
(Clematis Nelly Moser)

Clematis Nelly Moser este o planta cataratoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste inalta si se dezvolta dens. Frunzele cresc sub forma ovala-alungita in nuante de verde inchis iar florile sunt mari si deschise formate din 8 petale in nuante de roz deschis. 

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Narcisa Galbena Tete a Tete
(Narcissus Tete a Tete)

Narcissus Tete a Tete - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa Galbena. Este o planta cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tulpina este inalta. Frunzele au o forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Florile sunt parfumate in nuante de galben.

Pret: RON 9.00
Cantitate
Cumpara
Clematita recta Velvet Night
(Clematis recta Velvet Night)

Clematis recta Velvet Night este o planta decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste dens si bogat. Tulpinile au nuante rosiatice-visini. Frunzele cresc sub forma ovala-lanceolata in nuante de verde-rosiatic. Florile sunt albe de marime mijlocie formate din 4 petale. 

Pret: RON 25.00
Cantitate
Cumpara
Narcisa White Lion
(Narcissus White Lion)

Narcissus White Lion este o planta perena care face parte din familia Amaryllidaceae. Acest soi de Narcisa difera de narcisa comuna. Florile Narcisei White Lion sunt bogate, duble intr-o combinatie de alb cu galben in interior. Frunzele sunt sub forma liniara intr-o culoare de verde inchis. Pe fiecare tulpina creste cate o singura floare.

Clematita Rouge Cardinal
(Clematis Rouge Cardinal)

Clematis Rouge Cardinal este o planta urcatoare decorativa care face parte din familia Ranunculaceae. Creste usor si se ramifica puternic. Frunzele cresc sub forma ovala in nuante de verde crud. Florile sunt mari, deschise formate din 6 petale in nuante de rosu-visiniu intens si cu interiorul alb. Petalele au aspect catifelat.

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Narcisa California
(Narcissus California)

Narcissus California - denumirea populara romaneasca a acestei plante este Narcisa California. Este o planta perena cu bulb care face parte din familia Amaryllidaceae. Tuplina ei este inalta, pe fiecare tulpina creste doar o singura floare.

Clematita Tetrarose
(Clematis Tetrarose)

Clematis Tetrarose este o planta urcatoare decorativa cu flori care face parte din familia Ranunculaceae. Creste si se dezvota puternic in frunzis si flori. Ramurile si tulpinile au o nuanta rosiatica. Frunzele cresc sub forma ovala cu margini crestate in nuante de verde-rosiatic. Florile sunt mari, deschise formate din 4 petale in nuante de roz-mov...

Pret: RON 48.50
Cantitate
Cumpara
Se afiseaza 22-42 din 501 de articole

Din cele mai vechi timpuri gradinaritul a fost o adevarata arta. Acesta iti ofera placerea de a te bucura de o gradina frumoasa.

Vei avea, de asemenea, si satisfactie datorita florilor care sub mana ta cresc gingase si pline de minunatie. Pentru ca gradina ta sa primeasca cu adevarat un aspect deosebit noi iti stam la dispozitie cu sfaturi utile si plante extraordinar de frumoase. Intra si tu acum in magazinul nostru online si alege dintre cele mai impresionante flori din diferite soiuri pe care le punem la dispozitia fiecarui cumparator. Toate plantele au un pret foarte bun.

Din interiorul unei gradini nu trebuie sa lipseasca florile si plantele, daca acestea nu sunt, atunci acel spatiu nu-l putem numi gradina. Plantele si florile sunt esenta gradinilor, viata si frumusetea acestora. De la cele mai simple si mai neinsemnate flori si pana la cele mai impresionante tufe de trandafiri, fiecare are frumusetea ei si rolul ei care contribuie in mare parte la infrumusetarea spatiului verde.

Paseste acum si tu pe taramul miresmelor chiar in propria ta gradina. Transforma acum spatiul verde din curtea casei intr-o gradina plina de esentele puternice ale florilor si plantelor aromatice. Acum vei avea o rezerva bogata de condimente proaspete si aromatice direct din gradina ta. Plantele aromatice pot fi cultivate in gradini sau ghivece care pot fi depozitate si in interiorul locuintei. Printre cele mai preferate plante aromatice din care poti alege se afla oregano, lavanda, cimbrul, tarhonul, chimenul, rozmarinul.

Unei gradini care inspira o adiere romantica nu trebuie sa-i lipseasca florile cele mai apreciate datorita aspectului lor frumos si a culorilor, si anume trandafirii.

Magazinul nostru online iti ofera o gama bogata de soiuri de trandafiri. Alege soiurile cele mai fascinante si transforma-ti gradina intr-o adevarata oaza impodobita de trandafiri viu colorati.

Ce zici de o gradina care te va fascina prin frumusetea ei, care iti va oferi foloase datorita rodului plantelor pe care le-ai sadit in interiorul acesteia. Nu-i asa ca este minunat?

Avem flori pentru orice tip de gradina, pentru orice anotimp. Daca iti doresti ca gradina ta sa capete farmec si culoare de indata ce s-au topit zapezile, iti punem la dispozitie bulbi de ghiocei, zambile, narcise si lalele. Aceste flori de primavara timpurie pot da tonul unui spectacol superb care se va desfasura intreg anul daca ai avut grija sa plantezi langa ele perene care vor iesi mai tarziu si care vor inflori catre sfarsitul primaverii, in decursul verii si toamna.

Daca dispui de un mic iaz sau ai iesire la un lac, poti gasi flori care vor adauga un plus de culoare peisajului acvatic cum sunt florile de nufar sau iris. Daca iubesti peisajele montane si curtea sau gradina ta are zone de pietris sau stancarie avem flori perfect adaptate pentru astfel de conditii, flori rezistente si deosebit de frumoase culminand cu celebra Floare de Colt.

Pentru ca gradina ta sa fie deosebita noi te invitam sa accesezi acum magazinul nostru online unde te asteapta o multime de flori si plante din diferite soiuri.