Iedera (Hedera hibernica)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Hedera hibernica este o planta cataratoare cunoscuta sub denumirea populara de Iedera. Este o planta care isi pastreaza tot timpul culoarea frunzelor verzi. Iedera poate sa se dezvolte la o inaltime de 20-30 de metri, ea face parte din familia Araliaceae.

Detalii

RON 19.8

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele Iederei pot avea o forma ovoidala sau frunze compuse din 5 lobi triunghiulari. Frunzele sunt lucioase intr-o nuanta de verde inchis. Partea superioara a frunzelor are o culoarea de verde pal. Iedera este o planta cataratoare care se dezvolta repede daca are sprijin.

Iedera prefera locurile cu soare, dar rezista si in locurile cu semiumbra. Iedera se dezvolta foarte bine in solurile umede, bine drenate si alcaline. Iedera este o planta rezistenta la temperaturi scazute si inghet, este o planta care ierneaza. Iedera nu este o planta pretentioasa creste fara a avea nevoie de ingrijiri speciale.

Ea este foarte apreciata ca planta ornamentala urcatoare. Datorita formei interesante a frunzelor ei, aceasta planta ofera un decor elegant si deosebit peisajului. Iedera poate fi plantata pentru a imbraca zidurile caldirilor si pentru decorarea gardurilor. 

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSemi-umbra
Marime la livrareC2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite