Feriga paniculata Osmunda regalis (Osmunda regalis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Osmunda regalis este o planta erbacee perena care face parte din familia Osmundaceae. Creste si se dezvolta sub forma de tufis dens si bogat in frunzis. Frunzele sunt mari, cresc sub forma penat compusa iar pliantele cresc sub forma liniar-lanceolata in nuante de verde inchis. In toamna frunzisul devine atractiv datorita nuantei de rosu-brun pe care o primeste.

Detalii

RON 19.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Feriga paniculata este o planta erbacee de talie mijlocie care la maturitate se dezvolta la o inaltime cuprinsa intre 100 si 150 de centimetri. Creste si se raspandeste usor daca plantarea este facuta in zone cu semi-umbra sau in zonele umbrite. Nu suporta sa fie amplasata sub bataia constanta a razelor soarelui. Nu are nevoie de intretineri insa frunzele uscate se pot indeparta usor pentru pastrarea aspectului proaspat. Creste cel mai bine in soluri umede, bogate si acide.

Osmunda regalis este o planta decorativa prin port, aspect si frunzis. Feriga se planteaza in decoratiuni de gradini in stil montan si este un element decorativ potrivit pentru gradinile umbrite. Poate fi plantata pe langa ape, iazuri, arbori si copaci.
Conditii de luminaUmbra
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate100 - 150 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite