Feriga Onoclea sensibilis (Onoclea sensibilis)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Onoclea sensibilis este o planta perena care face parte din familia Onocleaceae. Acest soi de Feriga este originara din America de Nord si din Asia de Est. Creste sub forma de tufisuri bogate si dense in frunzis. Frunzele sunt mari, cresc sub forma penat compusa in nuante de verde inchis iar pliantele cresc sub forma lanceolata cu marginile ondulate.

Detalii

RON 19.8

  • P12

Adauga la lista de dorinte

Feriga Onoclea Sensibillis este o planta erbacee perena de talie mijlocie. La maturitate ajunge la o inaltime cuprinsa intre 50 si 100 de centimetri. Se dezvolta cel mai bine in zone cu semi-umbra sau umbrite fiind o alegere ideala pentru acele locuri din curte si gradina care nu se afla sub bataia directa a razelor soarelui. Feriga nu are nevoie de intretineri dar creste cel mai bine in soluri bogate cu o umiditate medie constanta. Tolereaza foarte bine si solurile grele, argiloase.

Onoclea Sensibillis este o planta decorativa prin port, aspect si frunzis. Este o planta decorativa potrivita pentru decorarea gradinilor impadurite si umbroase. Feriga se poate folosi pentru decorarea apelor si a iazurilor sau poate fi sadita si pe langa arbori si copaci inalti. Se planteaza solitar sau in grupuri.
Conditii de luminaUmbra
Conditii de luminaSemi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate50 - 100 cm
Marime la livrareP12 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite