Bonsai Pin Negru (Pinus nigra)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus nigra sau Pinul Negru este un conifer care face parte din familia Pinaceae. In mediul sau natural acest conifer poate sa se dezvolte pana la o inaltime de 50 de metri, iar in diametru pana la 1-1,5 metri. Frunzele sale au o forma aciculara, acele cresc in grupuri ce poarta denumirea de fascicule.

Detalii

RON 495

  • C10

Adauga la lista de dorinte

Pinul negru are doua randuri de ace pe fascicul. Culoarea lor in nuante de verde ramane neschimbata pe tot parcursul anului. Conurile au forma ovala. Lemnul Pinului negru este intr-o nuanta de maro-cenusiu.


Cresterea pinului negru este medie. Acest Bonsai prefera locurile cu multa lumina. Pinul negru este un conifer rezistent la poluare sau la daunatori.


Pinul este foarte des folosit ca Bonsai deoarece este un conifer care traieste multi ani si are un aspect frumos pe tot parcursul anului. In miniatura, Pinul negru arata spectaculos. Trunchiul sau poate sa se dezvolte in cele mai interesante forme.


Tunderea sau taierea se va face din varful copacului si nu din baza lui. Acest lucru se face pentru a nu lasa ca doar partea superioara sa aiba un frunzis mai mare, ramurile in partea inferioara vor arata mai salbe decat cele din partea superioara.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC10 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite