Bonsai Pin Neted (Pinus strobus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Pinus strobus este cunoscut sub denumirea de Pinul Alb de Est. Este originar din America de Nord. Ca si celelalte soiuri de pini, Pinul Alb are frunzele aciculare pe fiecare fascicul cresc grupate cate 5-4 ace. Ele sunt persistente si vesnic verzi.

Pinul Bonsai este un conifer usor de intretinut chiar si pentru persoanele care au mai putina experienta in arta bonsaiului.

Detalii

RON 275

  • C5

Adauga la lista de dorinte

Pinul Neted este un conifer care poate trai multi ani. In mediul sau natural acesta uneori depaseste varsta si de 400 de ani. Este un conifer care poate sa reziste in cele mai dure conditii. Rezista cu usurinta la temperaturile scazute dar si la seceta.


Pinul Alb Bonsai iubeste foarte mult lumina. Se va pune accent cel mai mult in partea superioara in timpul tunderii pentru ca frunzisul sa se dezvolte si in partile inferioare.


Bonsaiul Pin are un aspect diferit fata de ceilalti bonsai arbori din categoria foioaselor. Pinul Alb Bonsai este o adevarata bijuterie in miniatura datorita formelor interesante in care poate sa se dezvolte trunchiul.

ProprietatiVesnic Verde
Conditii de luminaSoare
Marime la livrareC5 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite