Aloe Vera (Aloe vera)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Aloe vera este o planta perena care face parte din familia Xanthorrhoeaceae. Formeaza un manunchi cu frunze care cresc sub forma liniara iar pe margini prezinta zimti mari. Frunzele sunt tari si au aspect carnos cu interiorul suculent. Culoarea frunzelor este gri-vernil iar unele soiuri de Aloe au frunzele in nuante de verde cu pete albe.

Detalii

Adauga la lista de dorinte

Aloe Vera inflreste in lunile aprilie si mai. Se dezvolta cel mai bine in zone cu multa lumina sau in locuri cu semi-umbra. Este o planta de talie medie, creste si se dezvolta la maturitate la o inaltime ce este cuprinsa intre 50-100 de centimetri. Prefera solurile fertile si bogate cu o umiditate medie.

Aloe Vera este una dintre cele mai cunoscute plante din lume. Se cultiva in scopuri decorative dar si ca planta medicinala. Aceasta are propietati medicinale si farmaceutice ce sunt foarte apreciate in toata luma inca din cele mai vechi timpuri. Se poate planta in ghivece care sa impodobeasca si sa decoreze balconele, terasele cladirilor si ale caselor. In decoratiunile de gradina Aloe Vera ofera un look modern, interesant.
Perioada de inflorire Martie, Aprilie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 50 - 100 cm

Produse inrudite