Palmier Morisca (Trachycarpus Fortunei)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Trachycarpus Fortunei este o planta ornamentala care face parte din familia Arecaceae. Este un soi de palmier cunoscut sub denumirea de Palmierul Morisca. La maturitate formeaza un trunchi puternic iar dinspre varful acestuia cresc frunzele care formeaza un smoc interesant.

Detalii

RON 45

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Frunzele au un aspect deosebit, cresc sub forma palmata fiecare fiind formata din mai multe pliante liniare in nuante de verde inchis ce formeaza un evantai urias. 

Palmierul Morisca se dezvolta la o inaltime cuprinsa in jur de 3 metri insa in mediul sau natural atinge inaltimi mai mari. Prefera locurile cu soare sau cele cu semi-umbra. Creste cel mai bine in soluri fertile si bine drenate iar in perioada anotimpului de iarna palmierul are nevoie de protectie impotriva vanturilor reci si trebuie ferit de inghet.

Trachycarpus Fortunei este o planta decorativa de ghiveci dar poate fi plantata si in gradini daca este posibila protejarea de frig si inghet in timpul iernii. Palmierul este decorativ prin port, aspect si frunze. Creste bine in ghivece si suporturi mari. Este o planta perfecta pentru decorarea balcoanelor, a teraselor si ca planta de decor pentru institutii mari sau mall-uri.
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite