Floarea Dragostei (Agapanthus africanus)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Agapanthus africanus este o planta perena decorativa cu flori care face parte din familia Amarylidaceae. Planta este originara din Africa de Sud iar denumirea populara romaneasca este Floarea Dragostei. Este o planta cu bulb ce formeaza o movila densa cu frunze si flori.

Detalii

RON 35

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Tulpinile sunt drepte, carnoase iar frunzele cresc cu aspect ierbos, sub forma liniara. Florile sunt albastre si cresc sub forma de palnii formate din 6 petale, cresc in grupuri ce formeaza globuri mari, albastre.

Floarea Dragostei infloreste in anotimpul de vara in lunile iulie si august. Iubeste lumina astfel plantarea se recomanda a se realiza doar in zone cu mult soare. Este o planta de talie mijlocie care la maturitate creste pana la o inaltime cuprinsa intre 30-50 de centimetri. Se dezvolta foarte bine in soluri fertile cu o umiditate medie constanta.

Agapanthus africanus este o planta ornamentala de gradina si de balcon. Poate fi plantata in ghivece si suporturi pentru a decora terasele sau balcoanele. In perioada de toamna planta trebuie adapostita pentru a fi ferita de inghet.
Perioada de inflorire Iulie, August
Conditii de lumina Soare
Inaltime aproximativa la maturitate 30 - 50 cm
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite