Iasomie Alba (Jasminum officinale)

Transport gratuit pentru comenzi de peste 500 RON.
Comnezi Telefonice zilnic la : 0724-528296

Jasminum officinale este o planta decorativa cu flori. Denumirea populara romaneasca este Iasomia Alba. Creste sub forma de arbust cu aspect catarator care se dezvolta dens, bogat in frunzis si flori. Frunzele cresc sub forma penata, fiecare este formata din 5-9 pliante verzi iar florile sunt albe si usor parfumate. 

Detalii

  • C2

Adauga la lista de dorinte

Iasomia Alba este o planta decorativa de talie mare care la maturitate poate sa se dezvolte la o inaltime cuprinsa intre 3-5 metri. Perioada de inflorire este lunga incepand in iunie si tinand pana la sfarsitul lunii septembrie. Se dezvolta bine in soluri fertile cu o umiditate medie si prefera zonele cu semi-umbra sau insorite. Planta are nevoie de sprijin pentru sustinere.

Jasminum officinale este o planta decorativa prin port, frunzis si flori. Se planteaza in aranjamente peisagistice florale de gradini si parcuri. Poate fi plantata pe spaliere, bolte, pe langa ziduri si garduri. Este de asemenea o planta decorativa potrivita pentru ghivece care pot fi amplasate pe terase si balcoane.
Perioada de inflorire Iunie, Iulie, August, Septembrie
Conditii de lumina Soare, Semi-umbra
Inaltime aproximativa la maturitate 3 - 5 metri
Marime la livrare C2 Ghid Dimensiuni

Produse inrudite